En hållbar resa

Res med Hjärta, Hjärna och Omtanke

Visst är det fantastiskt att ge sig ut och resa? Upptäcka världen, möta nya människor och uppleva nya platser. För att kommande generationer ska ha möjlighet att utforska vår fantastiska planet som vi gör idag, är det viktigt att såväl vi som researrangörer, myndigheter och resenärer tillsammans bidrar till att öka turismens positiva effekter och minska de negativa.

Vi på Albatros Travel tar vårt ansvar för resor och hållbarhet på största allvar och därför arbetar vi målmedvetet med socialt ansvar och miljö (CSR). Vi fokuserar på de områden där vi kan göra en skillnad, eftersom vi inser att det finns områden vi inte kan påverka i särskilt stor utsträckning.

Som researrangör har vi ansvar för våra produkter och för oss räcker det inte att hänvisa till underleverantörer, resenärer eller myndigheter. Vi har själva skyldighet att undersöka vilka förhållanden som gäller och kunna gå i god för våra samarbetspartners, som å sin sida garanterar en rad förhållanden, bl.a. miljö, arbetsförhållanden och resursförbrukning.

Via länkarna nedan kan du läsa mer om hur vi arbetar med CSR på en rad områden.