Läsarresor

Det är alltid roligare att resa tillsammans!
Gruppresor för branschtidningar, mediehus och föreningar

Har du inspirerats av någon av våra många gruppresor eller behöver du idéer inför nästa äventyr? Oavsett om du representerar en branschtidning eller ett mediehus så har du kommit till rätt plats! Välkommen till en värld full av möjligheter med Albatros Travel:

Mediehus och branschtidningar
Representerar du ett mediehus som vill skämma bort sina läsare eller tittare med en reseupplevelse utöver det vanliga? Eller arbetar du för en branschtidning som vill erbjuda sina medlemmar en resa som kombinerar storslagna upplevelser med relevant, branschrelaterat innehåll? Låt dig inspireras av vår hemsida där våra spännande gruppresor alltid kan kryddas med sociala och branschrelaterade upplevelser, t.ex. besök på en skola, ett sjukhus, en byggarbetsplats eller något annat som passar din publikation. Hör av dig till oss för att höra mer om våra bästa reseerbjudanden.

Vi har anordnat spännande resor över hela världen för nöjda resenärer och vi samarbetar med bl.a Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Göteborgs Posten, Sydsvenskan, Vestmanlands Läns Tidning, Upsala Nya Tidning, Sundsvalls Tidning, Läkarförbundet, SEB Seniorklubb Stockholm och Kristanstadsbladet.

Kontakt
Nästa steg på vägen till en lyckad reseupplevelse är en pratstund med våra experter! Vill du veta mer om våra läsarresor är du välkommen att ringa eller skriva till:

Maria Raage
Tel. 076 172 72 07
E-mail: MR@albatros-travel.se

Vi ser fram emot att höra från dig!