Tävlingsvillkor DN-konserten 12 augusti 2018

Här kan du läsa om vilka villkor som gäller för deltagande i Albatros tävling under DN-konserten 2018

Tävlingen består av en fråga delas ut under DN-konserten den 12 augusti 2018.
När du deltar i tävlingen accepterar du automatiskt nedanstående villkor.

Vinst och tävlingsregler
När du deltar i tävlingen bekräftar du samtidigt att du är över 18 år. Du kan endast delta en gång.
Tävlingen genomförs genom att Albatros Travel korar 1 vinnare som vinner Albatros resa, Opera i Verona för 2 personer. I vinsten ingår även utflykten till Negrar (dock ej ev. förlängning av resan).

Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till Albatros Travel. Detta innebär bland annat att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Albatros Travel får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom Albatros Travels normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.

Vinnaren utses av Albatros Travel bland dem som har lämnat in sina svar till Albatros. Albatros kontaktar vinnaren på den e-post-adress som deltagarens har angett. Deadline för tävlingen är den 13 augusti 2018. Vi korar vinnaren under vecka 33. Vinnarens förnamn, efternamn och ort publiceras på Albatros hemsida och på nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
När du anmäler dig till tävlingen samtycker du samtidigt till att motta spännande och gratis nyhetsbrev från Albatros Travel med våra bästa erbjudanden och resor. Om du inte önskar att motta nyhetsbrevet kan du enkelt avanmäla dig genom en länk i nyhetsbrevet, samt inne på vår hemsida. 

Personuppgiftsbehandling
De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Genom att delta i tävlingen ger du ditt samtycke till att Albatros Travel sparar ditt namn, adress och e-post-adress för att kunna genomföra tävlingen.

Vem kan delta?
Du ska ha fyllt 18 år för att kunna delta i Albatros Travels resetävling. Medarbetare hos Albatros Travel och deras närmaste familj kan inte delta i tävlingen.

Övrigt
Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter, en annan resa eller annan egendom.  Vinsten är personlig och kan därför heller inte överlämnas till någon annan.