Trygga upplevelser med Albatros Travel

Du kan tryggt och säkert köpa din nästa resa hos Albatros Travel.

Våra duktiga resespecialister och reseledare ser till att du får en trygg upplevelse från början till slut. Albatros Travel är en välskött och välkonsoliderad verksamhet som naturligtvis är medlem av Resegarantifonden.

Återbetalningsgaranti

I takt med att olika länders vaccinplaner presenteras, öppnar världen återigen upp för resor.
Dock kan vi dessvärre fortfarande tvingas ställa in en resa om Utrikesdepartementet ca. 14 dagar innan avresa avråder från resor till det berörda landet.

Skulle vi tvingas ställa in din resa, kan du – trots besvikelsen över att resan inte blev av – i gengäld vara säker på att vi återbetalat dina inbetalda pengar inom 14 dagar.

Öppet köp

Öppet köp innebär att du kan få alla dina pengar tillbaka eller boka om till en annan valfri resa, om du ångrar dig inom 60 dagar* efter din beställning.

Läs mer här.

De vanligaste frågorna

Vad händer om min resa blir inställd? Vad händer om ett land kräver vaccinationspass? Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna gällande resor just nu.

Läs mer här.

Gouda reseförsäkring

Albatros rekommenderar att man tecknar rese- och avbeställningsförsäkring hos Gouda. Med Gouda är man riktigt bra skyddad, även om det skulle uppstå problem p.g.a. corona.

Läs mer här.

Trygga förhållanden under resan

Albatros har infört ett antal åtgärder som säkrar att det är ordning på hygienen. Bland annat har alla våra reseledare genomfört WHO:s kurs i begränsning av smitta med coronavirus.

Läs mer här.

Albatros servicetelefon dygnet runt

Om du har behov för hjälp under din resa kan du alltid ta fatt i reseledaren. Om det inte är möjligt, kan du ringa till Albatros servicetelefon. Vi svarar dygnet runt.

Läs mer här.