Paris – kärlekens stad

group-tour
Gruppresa med Albatros reseledare

Fantastiska sevärdheter, god mat och en alldeles unik atmosfär – Paris har allt och lite till!

Bussresa

Kärlekens stad, romantikens stad och ljusets stad – kärt barn har många namn! 

Paris är staden med de berömda och ikoniska sevärdheterna Eiffeltornet, Notre Dame och Triumfbågen – men bara atmosfären, folklivet och stämningen i staden måste upplevas! Vi strosar längs med Champs-Élysees, njuter av stadens fantastiska arkitektur och beundrar den vita kyrkan Sacre-Coeur, som ligger i hjärtat av det charmiga  konstnärskvarteret Montmartre. Självklart har vi tid att på egen hand upptäcka Paris charmiga gator och njuta av folklivet. Det finns även möjlighet att följa med på utflykt till Monets kända trädgårdar i Giverny samt uppleva stadens glittrande ljus på en kvällstur. 

På vår väg till och från vår övernattning i Tyskland besöker vi även Bryssel och Reims. 

Klicka på kartan för att se den i större format
 • Typ Rundresor, Bussresa

 • Reseledare Svensk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 Från Sverige genom Tyskland till Düsseldorf-området
Dag 2 Tyskland – Bryssel – Paris. Det modern Europas huvudstad med Grand-Place och Manneken Pis
Dag 3 Stadsrundvandring i Paris med Eiffeltornet, Champs-Élysées och Triumfbågen. Möjlighet för kvällsutflykt: Moulin Rouge (tillköp)
Dag 4 Giverny med Monets trädgård och den moderna triumfbågen i La Défense. Middag och Paris by Night
Dag 5 Montmartre och Sacre Coeur. Eftermiddagen på egen hand
Dag 6 Paris – Reims – Tyskland. Champagne-distriktet och Notre-Dame
Dag 7 Hemkomst. Mot Sverige med fina minnen och nya vänner

Bilder

Klicka på bilderna för att förstora dem

Dagsprogram

Hämta hela programmet OBS. Några av våra resor finns i flera olika versioner. Det är viktigt att du väljer rätt datum innan du skriver ut.

Dag 1
Från Sverige genom Tyskland till Düsseldorf-området

Vi börjar vår resa från Sverige och sent på förmiddagen passerar vi Tysklands tredje största stad, Hamburg, och fortsätter söderut. Vid lunchtid gör vi ett stopp och fortsätter till vårt övernattningsställe i Düsseldorf-området. Vi äter en gemensam middag på hotellet.

Övernattning i Düsseldorf-området.

Dag 2
Tyskland – Bryssel – Paris. Det modern Europas huvudstad med Grand-Place och Manneken Pis
Grand Place i Bryssel

Resan går vidare till Belgien där vi stannar i det moderna Europas huvudstad Bryssel ungefär vid lunchtid. I den gamla stadsdelen ska vi till fots se ett av Europas vackraste palats, Grand-Place, och rådhuset samt de omkringliggande husen som är en vacker scen i sig. Vi ser också Bryssels andra sevärdheter som Mannekens Pis – den 500 år gamla lilla pojken Julian som kissar i fontänens bassäng. Vi har tid att äta lite lunch innan vi åker den sista biten till Paris. I Bryssel kan man förslagsvis äta moules frites (musslor och pommes frites), paj, sparris eller kroketter – och allt kan sköljas ned med en god öl. Den mest kända belgiska ölen är klosteröl (Bières d'Abbaye) från de omkringliggande bryggerierna. 

Vi kommer fram till vårt hotell senare på eftermiddagen och det är middag på egen hand. Reseledaren hjälper gärna till med tips på restauranger i närområdet.

Övernattning i Paris.

Dag 3
Stadsrundvandring i Paris med Eiffeltornet, Champs-Élysées och Triumfbågen. Möjlighet för kvällsutflykt: Moulin Rouge (tillköp)
Eiffeltornet har över 7 miljoner besökare varje år

Frankrikes huvudstad är utan tvekan en av Europas vackraste huvudstäder! Med sina 10 miljoner invånare – och mer än två miljoner invånare i de centrala delarna av staden – är det även en av Europas största. Det är en kulturhuvudstad med ett fantastiskt kulturarv, och samtidigt en stad som ständigt strävar mot att sätta ribban inom konst, litteratur och design. Det sistnämnda kommer inte minst till uttryck då världens största modehus varje år intar rampljuset och visar hur resten av världen ska klä sig. Paris har faktiskt varit hela världens modemecka ändå sedan kung Louis den 14:e tid. Staden är även känd för sin goda mat, och det finns ingenstans i världen där man hittar lika många restauranger med Michelinstjärnor som här.

Idag ska vi stifta bekantskap med Paris största sevärdheter. Vi besöker Eiffeltornet, som är stadens världsberömda landmärke. Tornet byggdes inför världsutställningen år 1889 som en hyllning till hundraårsdagen för den franska revolutionen. Vi ska även se den berömda katedralen Notre Dame, som ligger på ön Ile de la Cité i hjärtat av Paris. Katedralen är över 800 år gammal och en av stadens äldsta och vackraste byggnader. Under årens lopp har katedralen bildat ram för stora, historiska händelser så som kröningar, kungabröllop och statsbegravningar. I april 2019 bröt en brand ut i katedralen som förstörde spiran och det mesta av taket. Altaret, de två orglarna och fönstrerna från 1200-talet klarade sig. Man räknar med att det kan ta upp till 20 år innan Notre Dame är helt restaurerat igen.

På Place de la Concorde gör vi en djupdykning i den franska historien, eftersom det var här som många fransmän miste huvudet till giljotinen under den franska revolutionen. I slutet av den vackra boulevarden Champs-Élysées tronar triumfbågen, Arc de Triomphe. Byggnationen av den 50 meter höga bågen inleddes år 1806 av Kejsar Napoleon för att hylla den franska hären.

Ikväll finns det möjlighet att se den berömda kabarén Moulin Rouge. Utflykten ska köpas till – läs mer under utflyktsbeskrivningen.

Middagen ikväll är på egen hand. Reseledaren hjälper gärna till med tips på restauranger i närområdet.

Dag 4
Giverny med Monets trädgård och den moderna triumfbågen i La Défense. Middag och Paris by Night
Claude Monet fick sin inspiration i hans vackra trädgårdar

Efter frukost åker vi på en spännande utflykt till närliggande Giverny för att besöka Monets hus. Orten Giverny är berömd som tidigare hemort åt den världsberömda impressionistiska konstnären Claude Monet. 
Konstnären levde och målade i de idylliska omgivningarna från 1883 och fram till sin död 1926. Många av hans målningar visar i detalj de stora trädgårdarna runt hans hem, och dammen i hans trädgård stod modell för de berömda näckrosmålningarna.

Ta en promenad i trädgården och njut av det charmiga landskapet. Du kommer snabbt att förstå varför den här trädgården och dess berömda näckrosdamm och hela atmosfären var en så viktig inspirationskälla för Monet. I konstnärens hem finns kopior av några av hans mest kända målningar, och vi får en inblick i hans liv och arbete (entré till Monets hus och trädgård är inkluderat).

På vägen hem åker vi till den ”nya” stadsdelen La Défense. Namnet kommer ifrån det hårda motstånd som franska soldater satte mot de tyska soldaterna 1870-1871. Stadsdelen planerades av Pompidou och skulle förena moderna kontorsbyggnader med nya bostadsbyggnader av högre standard. Planen gick dessvärre inte som man hoppades, eftersom det inte var många som ville bo i dessa ”kalla” omgivningar med skyskrapor. Det har resultatet i att stadsdelen töms varje dag när kontoren stänger. Anledningen till vårt besök är dock främst för att se den moderna triumfbågen ”La Grande Arche de la Fraternité” som byggdes på 1980-talet efter önskan från den dåvarande presidenten Francois Mitterrand. Det var den danska arkitekten Johan Otto Von Spreckelsen och den danska civilingenjören Erik Reitzel som fick uppgiften att skapa en vacker triumfbåge som skulle ära mänskligheten och de humanistiska idealen.
 
Vi möts igen på kvällen då man har möjlighet att se det upplysta Paris – Paris by Night. Vi åker en tur efter mörkrets inbrott och njuter av de många vackra byggnaderna som badar i ett fantastiskt ljus. Vi avslutar turen med en god fransk middag. Utflykten ska köpas till – du hittar mer information under utflyktsbeskrivningen.
Övernattning i Paris.

Dag 5
Montmartre och Sacre Coeur. Eftermiddagen på egen hand
Mysiga Montmartre

Dagens utflykt går till charmiga Montmartre som ligger i Paris norra del. Kvarteret är uppkallat efter den 130 meter höga Montmartre-kullen där den vackra, vita kyrkan Sacre-Coeur ligger. Den är ett av stadens stora landmärken, och från kyrkans breda trappa har vi en vacker utsikt över Paris. Sacre-Coeur är en basilika av en byggnadstyp som stammar från det gamla Rom och Grekland. Kyrkan är även vacker invändigt, med stora valv, dekorationer i guld och en orgel som byggdes år 1898 – en av Europas vackraste orglar. Vi vandrar genom Montmartre och insuper den härliga stämningen. Bredvid kyrkan håller ett myller av konstnärer till, och här hittar vi små gator med trevliga caféer och butiker.

Eftermiddagen är fri med tid på egen hand då du kan utforska Paris på egen hand. Du kan till exempel se den vackra parken Jardin du Luxembourg, se Mona Lisa och världens kända konstskatter på Louvre eller bara uppleva stämningen runt Trocadero eller Montmartre och strosa runt bland de små, charmiga gatorna. Ta dig till latinkvarteren eller Marais gator där gatumusikanterna ackompanjerar det sorliga stadslivet, och där bistroerna och caféerna lockar med godsaker – valet är ditt! 

Middagen är på egen hand. Reseledaren hjälper gärna till med tips på restauranger i närområdet. Övernattning i Paris. 

Dag 6
Paris – Reims – Tyskland. Champagne-distriktet och Notre-Dame

Vi startar tidigt och styr kosan mot den franska staden Reims i Champagne-distriktet. Merparten av all champagne tillverkas i Reims, och här hittar vi även den stora gotiska domkyrkan Cathédrale Notre-Dame, som tar andan ur de flesta. Traditionen trogen har många av Frankrikes kungar krönts just här, och domkyrkan är ett av de bästa exemplen på gotisk arkitektur i Europa. Efter besöket fortsätter vi mot vårt hotell i Düsseldorf-området där vi får middag vid ankomsten. 

Övernattning i Mittyskland.

Dag 7
Hemkomst. Mot Sverige med fina minnen och nya vänner

Vi njuter av den tyska frukosten i restaurangen och snart sitter vi i bussen igen med kursen riktad norrut! Tyskland är Europas största ekonomi med miljontals invånare – men trots detta får man inte känslan av att det är speciellt tätbefolkat eftersom vi ser så mycket natur längs vår väg. Snart är vi vid Östersjöns kust och tar oss över till Danmark för att fortsätta till Sverige. 

Moulin Rouge (tillköp)

Världsberömd show med färgglada kostymer och duktiga dansare – Moulin Rouge är en stor del av Paris och den franska kulturen. Det är en två-timmars kabaré med dans, akrobatik och musik. 

Pris per person: 1398 kr (inkl. ½ flaska champagne)

Utflykten beställs vid köp av resan och sker utan reseledare. Showen startar kl 21:00, och transport till och från showen är för egen räkning. 

Moulin Rouge grundades 1889

Prisinformation

Tillägg för enkelrum

Kr. 4 298,- 

Priset inkluderar
 • Svensk reseledare
 • Busstransport med 4-stjärnig buss
 • 2 nätter på hotell i Tyskland
 • 4 nätter på centralt beläget hotell i Paris
 • Frukostpension på hotellen
 • Middag dag 1,4 och 6
 • Entré till Monets hem och trädgård 
 • Alla skatter och avgifter
Priset inkluderar inte

•    Avbeställningsskydd, 6 % av resans pris
•    Gouda reseförsäkring/komplement till hemförsäkring
•    Tillägg för enkelrum 
•    Utflykter angivna som tillköp 
•    Övriga måltider och drycker
•    Personliga förnödenheter
•    Administrionsavgift per faktura utgår med 150 kronor (bortfaller vid onlinebokning)
•    Allt som inte nämns under ”Priset inkluderar”

Inför din resa

Resan omfattas av Albatros Travels resevillkor, som deltagarna förutsätts ha tagit del av.

Information om resan

Bagage

Ta gärna med en liten väska till övernattningshotellet på ut- och hemresa. Se till att väskan/väskorna är märkta med namn och adress. På den här resan bestämmer man själv hur mycket man vill promenera. Vi gör en stadsrundtur med buss och får då en presentation av sevärdheterna. Sen finns det möjlighet att upptäcka mer på egen hand. Därför rekommenderar vi bra promenadskor.

Deltagarantal

Resan genomförs med minst 25 deltagare. Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om detta antal inte uppnås. Detta sker i så fall senast 4-6 veckor före avresedatum. I enlighet med ”lag (1992:1672) om paketresor” är Albatros som researrangör endast skyldiga att återbetala resans pris och kunden har i sådana fall inget krav på ersättning utöver återbetalning av resans pris.

Angående stadsutflykterna

Det är inga långa vandringar på denna resan då de flesta platserna kan upplevas ganska korta sträckor från bussen. Det är dock en förutsättning att man är i normalt god fysisk form och kan röra sig utan hjälp. 

Buss

Resans första och sista dag kör vi lite mer än 700 km, vilket är en ganska lång körsträcka. Därför kommer vi att ha pauser, typiskt varannan eller var tredje timma. Vi stannar alltid för att äta lunch, om det inte finns möjlighet att äta lunch i samband med en färjetur. Bussen är komfortabel och reseledaren kommer att berätta historier längs med vägen. Stämningen ombord brukar bli mycket god och man får verkligen tillfälle att lära känna sina reskamrater på en bussresa.

Mer om ditt resmål

Här kan du läsa mer om Frankrike:

www.albatros.se/resmal/europa/frankrike

Upphämtningsplatser

Påstigningsplatser och påstigningstider

Ange uppsamlingsplats i kommentarsfältet på din resebokning.

Göteborg, Gustav Adilfs torg, N Hamngatan kl.: 04:10
Kungsbacka, Circle K, Onsalamotet, E6 Kl.: 04:45
Varberg, Circle K, Varberg Nord, E6 Kl.: 05:10
Falkenberg, Preem, Vinbergsmotet, E6 Kl.: 05:30
Halmstad, Circle K, Halmstad Arena Kl.: 05:55
Båstad, Rasta, Hallandsåsen Kl.: 06:20
Ângelholm, McDonald`s E6 Kl.: 06:35
Helsingborg, Circle K, Berga Center Kl.: 06:55
Landskrona, Cirkle K, Österleden Kl.: 07:10
Löddeköpinge Center Syd, Dahls Hotell Kl.: 07:25
Malmö, Bussparkeringen Malmö Arena, Hyllie Kl.: 08:00

Hemkomstplatser och hemkomsttider

Malmö, Bussparkeringen Malmö Arena, Hyllie Kl.: 19:30
Löddeköpinge Center Syd, Dahls Hotell Kl.: 20:00
Landskrona, Cirkle K, Österleden Kl.: 20:15
Helsingborg, Circle K, Berga Center Kl.: 20:30
Ângelholm, McDonald`s E6 Kl.: 20:50
Båstad, Rasta, Hallandsåsen Kl.: 21:05
Halmstad, Circle K, Halmstad Arena Kl.: 21:25
Falkenberg, Preem, Vinbergsmotet, E6 Kl.: 21:50
Varberg, Circle K, Varberg Nord, E6 Kl.: 22:10
Kungsbacka, Circle K, Onsalamotet, E6 Kl.: 22:45
Göteborg, Gustav Adilfs torg, N Hamngatan kl.: 23:15

Handen på hjärtat

Utflykter

Det är bra utflykter och upplevelser på denna tur! Vi har valt att inte inkludera alla entrépriser så var och en kan välja vilka sevärdheter man vill se. Reseledaren kommer att informera om entrépriserna på resan.

Trafiken i Paris

Det är känt att trafiken i Paris kan vara problematisk och särskilt i rusningstrafiken. Vi försöker därför så gott som det är möjligt planera vår körsel så vi kan undvika trängsel, men kan inte undgå det helt.

Allmän information

En trygg reseupplevelse

Vi vill så gärna att du ska känna dig trygg som Albatrosresenär, både när du bokar din resa och när du iväg på din resa med Albatros – även i värld med coronavirus. Därför har vi tagit fram en rad åtgärder för att minska risken för smitta samtidigt som du kan ge dig ut i världen. Våra åtgärder omfattar bland annat följande:

 • Alla reseledare är certifierade i WHO:s riktlinjer för begränsning av smitta
 • Extra höga krav till våra samarbetspartner när det gäller rengöring
 • Vi informerar alla våra resedeltagare om reseförsäkring och minimering av smitta

Läs om alla våra åtgärder här

Hälsokrav för att kunna delta på resan

Som huvudregel gäller att du ska kunna ta dig fram på egen hand utan hjälpmedel (t.ex. rullator eller rullstol). Generellt sett är våra resor inte lämpade för rörelsehindrade. Oavsett om det är en rundresa med tåg, buss eller en kryssning så ska man kunna gå till och från sevärdheter på egen hand. På de flesta av våra resor motsvarar en dags besök till sevärdheter och dylikt mer än 5 kilometer till fots.

Reseförsäkring

Eftersom sjukförsäkringen i Sverige inte täcker kostnader för hemtransport och läkarbehandling i vissa länder är det viktigt att du har tecknat en reseförsäkring som täcker både kostnader för behandling av sjukdom, samt hemtransport. Dessutom rekommenderar vi att försäkringen täcker skadat eller förlorat bagage.

Gouda Reseförsäkring

Albatros Travel har ingått ett samarbete med Gouda Reseförsäkring som säkrar att hjälpen alltid är i närheten när du behöver den. Med Gouda i ryggen är du säkrad extra trygghet på resan. 

Goudas egen larmcentral är bemannad dygnet runt där kompetenta skandinavisktalande medarbetare sitter redo för att hjälpa just dig. Med Goudas reseförsäkring får du både snabb hjälp på plats och bra täckningar, bl.a. obegränsad sjukdoms- och olycksfallsförsäkring, reseavbrott, tillkallande av anhörig, ersättningsgaranti (kompensation för sjukdom under resan) och resegodstäckning. 

Om du är försäkrad hos ett annat bolag gäller möjligtvis andra regler – kontakta ditt försäkringsbolag för mer information. Det är resenärens eget ansvar att försäkringen omfattar den nödvändiga täckningen.

Albatros Travels reseledare och guider

Albatros gruppresor leds av en svensk reseledare, som antingen möter gruppen på flygplatsen före avresa, eller vid ankomst till destinationen. På våra bussresor möter ni reseledaren senast vid den sista påstigningsplatsen. Chauffören hjälper till med bagage, informerar om placering i bussen och ser till att ni kommer säkert fram.
 
På Albatros individuella resor möts ni av en engelsktalande lokalguide på destinationen. Även utflykter som ingår i resan leds av engelsktalande lokalguider.
 
Ett fåtal av våra resor är utan lokalguide. Det framgår i sådana fall tydligt av programmet. Alla våra guider och reseledare är erfarna, välutbildade och noggrant utvalda av Albatros.

Dricks

På våra resor kommer du i kontakt med vardagslivet och dess seder. Det kan förekomma förhållanden du inte tycker om eller inte är van vid, som t ex. seden med dricks. I många länder är drickssystemet mera organiserat än vad vi som svenskar är vana vid och det finns en förväntan om att lokalguider och chaufförer, under resans gång, mottar en viss summa dricks. Vi anger ett belopp i vårt reseprogram, så att man hemifrån kan ta förbehåll för detta. Resans pris inkluderar inte personlig dricks eftersom det är ett individuellt åliggande och drickssystemet är en del av den kultur man väljer att besöka och som man därför bör följa och respektera. Albatros Travel ger lön till lokalguider och chaufförer men i många kulturer är lönen i servicebranschen anpassad efter att man dessutom mottar dricks. Vi vill betona att dricks naturligtvis är individuellt och frivilligt.

Tillägg för enkelrum och –hytt

Priserna på våra resor baseras på två personer som reser tillsammans och delar rum eller hytt. För de resenärer som reser ensamma tillkommer ett tillägg för enkelrum eller –hytt. Tillägget speglar den prisnivå som vi som researrangör möts av när vi bokar rum och hytter hos våra underleverantörer. Ett enkelrum kostar mer per person än ett dubbelrum. Detta är något som har varit gällande i resebranschen i många år och kan betraktas som standard.
Tillägget framgår av vårt material på respektive resa. 

Pass

Tänk på att ditt pass ska vara giltigt i minst 6 månader efter hemkomsten från destinationen. Detta gäller för alla våra resor, oavsett om enstaka länder kräver en kortare giltighet. Som researrangör ställer vi det här kravet för att undvika situationer, där ett kortare giltighetskrav ändras från och med den tidpunkt då resan bokas till och med avresan, vilket i så fall skulle bli ett problem för de kunder som har ett pass med kortare giltighetstid än sex månader.

Resa med barn/minderåriga

Om du reser med barn, till exempel ditt barnbarn, med en annan person som är under 18 år, om du reser ensam med ditt barn utan den andre föräldern eller om du och ditt barn inte har samma efternamn, kan det hända att några länder inte tillåter inresa.  Det kan därför vara nödvändigt att ta med ett personbevis på engelska samt under undertecknad förklaring som tillåter barnet att resa tillsammans med den vuxne.
USA är ett av de länder som har ovanstående krav, men det finns inte någon slutgiltig lista över vilka andra länder som kräver detta. Därför rekommenderar vi dig att kontakta närmaste ambassad eller konsulat för det land som du ska resa till för att säkra dig vad som gäller i just din situation.

Placering ombord på flyget

Vi vill göra dig uppmärksam på att det är flygbolaget som är ensamt ansvarigt för fördelningen av sittplatserna ombord.

Placering i bussen

På Albatros resor med flyg sker ofta transporten på destinationen med buss. Här kan man inte reservera en specifik plats i bussen och man kan heller inte betala extra för att få en speciell plats. Däremot kan man under resans gång komma överens om att flytta runt så att alla får sitta både fram och bak i bussen.

På Albatros bussresor, där hela resan sker med buss, kan du reservera en specifik plats i bussen mot en extra avgift. De platser som inte är reserverade fördelas enligt först-till-kvarn. Våra bussresor är markerade med ”BUSSRESOR” på hemsidan.

Service ombord på flyget

När du reser med Albatros Travel föregår resan oftast med reguljärflyg. På resorna inom Europa har man normalt sett möjlighet att köpa drycker och smörgåsar. Vissa bolag serverar fortfarande vatten, juice, kaffe eller te utan kostnad. På de långa, interkontinentala flygningarna är maten inkluderad och hos några enstaka bolag även drycker.
Önskar man vin, öl och sprit ska man oftast själv betala för detta. Nivån på servicen ombord kan inte garanteras eller upplysas hemifrån eftersom den varierar från bolag till bolag och dessa ofta ändrar på sina rutiner.

Önskemål om specialkost

På flygresor ska specialkost som exempelvis diabetes- eller vegetarisk mat beställas senast 45 dagar före avresa. På bussresor kan vi tyvärr inte erbjuda specialkost.

Vänligen observera att vissa flygbolag tar extra betalt för specialkost. Vi vidarebefordrar alltid våra gästers önskemål om specialkost på flygresan till flygbolagen, men vi kan inte garantera vad som serveras ombord.

Som utgångspunkt har vi inte möjlighet att erbjuda specialmat på våra rundresor. Dels för att det på många av våra resor ingår gemensamma måltider där menyn är beställd i förväg. Dels för att specialmat såsom glutenfri och laktosfri kost kan vara svårt att hitta i några av dem länder som vi reser till. Du får därför räkna med att äta samma mat som övriga deltagare på resan. Vi tar gärna emot och vidarebefordrar önskemål om specialkost och allergier, men vi har inte möjlighet att garantera att speciella måltider kan serveras under resans gång eller att det är möjligt att ta hänsyn till allergier.

Förbehåll/ändringar

Förbehåll för ändringar i programmet. Albatros Travel och våra lokala samarbetspartners strävar alltid efter att ta fram resan i förhållande till programmet, men av hänsyn till sevärdheternas öppettider eller praktiska omständigheter kan det bli nödvändigt att genomföra rutten i en annan ordning än den som anges. Dessutom kan vissa programpunkter utgå på grund av force majeure-situationer som väderförhållanden eller försenade flygavgångar. 
Slutligen vill vi uppmärksamma att alla resor regelbundet revideras och förbättras mot bakgrund av den feedback vi får efter varje resa. En revidering av resan kan medföra att det uppstår ändringar i programmet mellan bokningen av resan och avresedatum. Före avresa kommer samtliga deltagare att få det senast uppdaterade programmet som alltid har för avsikt att tjäna kundernas bästa och se till att de får en smidig resa.
Resan säljs som paketresa, och det går inte att få pengar tillbaka för de delar av resan som eventuellt inte nyttjas.

Vänligen uppmärksamma att tillköpta extrautflykter endast genomförs vid ett tillräckligt stort antal deltagare. Beroende av när utflykten ställs in, kommer priset för utflykten att betalas tillbaka till de anmälda deltagarna före eller efter hemkomst från resan.

Liknande resor

FRBUS01ASE