Nyår i Lissabon

group-tour
Gruppresa med Albatros reseledare

Fira in det nya året i en av Europas äldsta och mest charmiga städer – Lissabon. Inkl. fyrstjärnigt hotell och fyrarätters nyårsmiddag.

I vilken stad vill du skåla på tolvslaget? Låt korkarna smälla högt och fira nyår i Lissabon! Nyårsafton firar vi på den trevliga och centrala restaurangen Cozinha da Estação, ”stationsköket”, där vi njuter av en 4-rätters middag. Vid tolvslaget kan du uppleva den portugisiska huvudstaden i festkläder när lissabonborna samlas på gator och torg och himlen strålar av fyrverkerier.

Vi bor på ett 4-stjärnigt hotell centralt i charmiga Lissabon, som är känt för sina smala, slingrande gränder, vackra öppna torg och breda boulevarder där de mysiga gamla spårvagnarna tuffar förbi.

Vi kommer även att gå på upptäcktsfärd i Lissabons gamla kvarter, där vi insuper den mysiga stämningen och upplever några av stadens historiska höjdpunkter, bland annat katedralen och det historiska Praça do Comércio.

Klicka på kartan för att se den i större format
 • Typ Rundresor, Jul och nyår, City Break

 • Reseledare Svensk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 29/12 Flyg Stockholm - Lissabon
Dag 2 30/12 Stadsrundtur, till fots och med kollektivtrafiken, samt tid på egen hand
Dag 3 31/12 Möjlighet att göra en utflykt till Sintra och Lissabonkusten. Nyårsmiddag på kvällen
Dag 4 1/1 Tid på egen hand. Möjlighet för nyårskonsert
Dag 5 2/1 Lissabon – Stockholm

Hotell

Turim Marques Hotel

Vi bor på 4-stjärniga Turim Marques Hotel, som ligger endast 400 meter från den vackra boulevarden, Avenida da Liberdade, samt torget Marquês do Pombal. Från hotellet är det endast 1,3 km till centrum. Inredningen är smakfull och de trevliga rummen har allt man kan förvänta sig av ett 4-stjärnigt hotell. På hotellet hittar du även en trevlig restaurang en bar. Det  gratis Wi-Fi på hotellet.

Turim Marques Hotel
R. Mouzinho da Silveira 26,
1250-167 Lissabon, Portugal
Telefon: +351 21 049 5690

www.turim-hotels.com/hoteis/turim-marques-hotel 
 

Bilder

Klicka på bilderna för att förstora dem

Avresedatum

Avresa Resans längd Pris Avresa från OBS:
11 998:–
Stockholm
OBS: Programmet med det här avresedatumet varierar något från det du har valt. Klicka på datumet för att byta till motsvarande program.
12 498:–
Köpenhamn
Klicka på ett datum för att se tillhörande program

Dagsprogram

Hämta hela programmet OBS. Några av våra resor finns i flera olika versioner. Det är viktigt att du väljer rätt datum innan du skriver ut.

Dag 1
29/12 Flyg Stockholm - Lissabon

Från flygplatsen åker vi till in till Lissabons centrum och checkar in på det 4-stjärniga Hotel Turim Marques som är centralt beläget på den 90 meter breda shoppinggatan Avenida da Liberdade och nära den imponerande rondellen Marquês de Plombal, som av många räknas som Lissabons centrum. Den vackra paradgatan är Lissabons svar på 5th Avenue i New York och det är här man hittar alla de exklusiva märkesbutikerna. Från hotellet till stadens absoluta centrum är det bara 1,2 km.

Dag 2
30/12 Stadsrundtur, till fots och med kollektivtrafiken, samt tid på egen hand
Vackra vyer över Lissabon

Vi utgår från hotellet och börjar med att gå in mot centrum. Längs med vägen får vi höra om stadens spännande historia och utveckling. Portugal är känt för bland annat Nejlikerevolutionen, portvin, handgjort kakel, berömda sjöfarare och landets kolonier, så det är som bäddat för spännande historier! Vi får biljetter som gäller i ett dygn till bussar och spårvagnar, och beroende på väder och vind, och hur trångt det är på spårvagnarna, tar vi en tur med en av de trevliga spårvagnarna som tar oss runt gator och torg i staden. Längs vägen stannar vi till och smakar de på en av de lokala specialiteterna som ginja, portvin eller vinho verde. 

Vi stannar givetvis på ett lokalt café där vi njuter av en god kopp kaffe medan reseledaren berättar om de portugisiska kaffesorterna. Vi upplever det livliga Alfama-kvarteret, går genom de härliga shoppingstråken och kommer ned till vattnet där Tejo-floden mynnar ut.

Reseledaren hittar ett ställe där vi kan äta en gemensam lunch, som vi bekostar själva, alternativt kan man fortsätta på egen hand, kanske för att botanisera bland shoppingutbudet. På vägen tillbaka till hotellet finns ett stort utbud av butiker, och precis vid hotellet ligger en av Lissabons bästa shoppingstråk med dyrare butiker och på gångavstånd finns varuhuset El Corte Inglés. Den som är trött efter allt promenerande kan ta bussen eller tunnelbanan, som stannar ett par minuter till fots från hotellet, eller alternativt en taxi till högst rimliga priser.

Dag 3
31/12 Möjlighet att göra en utflykt till Sintra och Lissabonkusten. Nyårsmiddag på kvällen
Gott Nytt År!

Den här dagen kan man tillbringa som man vill, eller följa med på en spännande utflykt till Sintra och Lissabon. Sintra ligger nordväst om Lissabon och är ett av Portugals vackraste områden. Här bodde H.C. Andersen under en kort period 1866. Han skrev: "Man säger att varje nation i Sintra hittar en bit av sitt eget fädernesland här, själv hittade jag Danmark. Jag tror att man här kan återfinna många kära platser från andra vackra länder. Gröna Kent, Broskens vilda, stora Steennblokke; här kan jag nästan tro att jag befinner mig vid Genversøens stränder och i Leksands Birkaskogar. En förunderligt rik och omväxlande natur. Här står lagerbärsträdet med sin svartröda frukt, här lyfter och breder nävrarna ut sig som stora buskar, och fuchsian är stor som träd. Från kastanjer och bananer hänger klängväxterna i ett överflöd som måste påminna Sydamerikanen om sitt hemlands skogar". Redan under medeltiden var Sintra berömt för sina kloster. Senare blev staden ett favorituppehåll för portugisiska konungar och adeln, som under perioden efter den stora jordbävningen 1755 byggde många slott och palats i och runt staden. Senare blev Sintra centrum för den romantiska arkitekturen, som dyrkar det mystiska och fantastiska. Flera av byggnaderna finns med på UNESCO:s världskulturarvslista.

Den som har lust till kan se mer av det kungliga palatset eller ta en titt på den gamla stadsdelen, Vila Velha, där man hittar små butiker med traditionellt portugisiskt konsthantverk i de smala gränderna.

Nu har det blivit dags för lunch på egen hand innan vi tar den vackra kustvägen hem till Lissabon. På eftermiddagen är vi tillbaka på hotellet.

På kvällen ska vi äta en god fyrarättersmiddag på den trevliga och centrala restaurangen Cozinha da Estação, ”stationsköket”. Restaurangen ligger i den gamla stationsbyggnaden Rossio, väldigt nära det vackra torget med samma namn. Restaurangen är väldigt populär bland Lissabonborna och vi kan se fram emot en trevlig kväll tillsammans med möjlighet för att njuta av musikaliska inslag under kvällen.

Restaurangen ligger på gångavstånd från hotellet (ca 1,5 km) så att vi kan ta oss hem relativt lätt igen. Samtidigt ligger den inte långt från de stora torgen i Lissabon, där du kan uppleva fyrverkerierna och den glada stämningen under en av årets festligaste kvällar. När klockan slår tolv fylls stadens gator av festlystna portugiser. På Praça do Comércio underhåller nationella musikgrupper, och om man går tillbaka till hotellet längs Rua de Liberdade kan man uppleva staden från dess allra bästa sida, allt medan festliga fyrverkerier lyser upp natthimlen.

Dag 4
1/1 Tid på egen hand. Möjlighet för nyårskonsert

Idag kan den som vill ta en liten sovmorgon. De flesta butikerna är stängda på årets första dag, men staden myllrar ändå av folk, och många caféer och restauranger håller naturligtvis öppet. Den sportiga kan företa sig den branta promenaden upp till Castelo de São Jorge i stadens gamla moriska kvarter, varifrån man kan njuta av stadens vackra utsikt. Ta gärna en tur till Cristo Rei, som är en äkta kopia av Kristusstatyn i Rio de Janeiro. Ta tunnelbanan till Cais do Sodré Station och korsa floden till Cacilhas med båt. De vackra tunnelbanestationerna gör färden till en upplevelse i sig.

På kvällen kan man äta middag i ett av de tidigare packhusen längs Lissabons strandpromenad, omgärdad av stilfulla restauranger, eller varför inte lyssna till en nyårskonsert? Varje år anordnas nyårskonserter runt omkring i staden. Vi kommer att ordna ett gemensamt arrangemang för en av de mest populära konserterna, nämligen den i Centro Culturel de Belem. Förra nyåret spelades musik av Strauss, årets musikprogram är inte klart än men för att försäkra oss om att få biljetter måste de beställas i god tid. Priset för konserten är 420 kr och biljetter måste beställas senast den 31/10 för att man ska vara säker på att få plats. Fråga gärna reseledaren om tips för inspiration till andra upplevelser.

Dag 5
2/1 Lissabon – Stockholm
Efter frukost åker vi ut till Lissabons flygplats för att påbörja vår hemresa.

Utflykt till Sintra och Lissabonkusten

Redan under medeltiden var Sintra berömt för sina kloster. Senare blev staden ett favorituppehåll för portugisiska konungar och adeln, som under perioden efter den stora jordbävningen 1755 byggde många slott och palats i och runt staden. Senare blev Sintra centrum för den romantiska arkitekturen, som dyrkar det mystiska och fantastiska. Flera av byggnaderna finns med på UNESCO:s världskulturarvslista. Den som har lust till kan se mer av det kungliga palatset eller ta en titt på den gamla stadsdelen, Vila Velha, där man hittar små butiker med traditionellt portugisiskt konsthantverk i de smala gränderna. Nu har det blivit dags för lunch på egen hand innan vi tar den vackra kustvägen hem till Lissabon. På eftermiddagen är vi tillbaka på hotellet.

Utflykten kostar 280 kronor och bokas och betalas hemifrån (utflykten kräver minst 16 deltagare).

Prisinformation

Resans pris

Från 11 998:– kr per person i delat dubbelrum.
Se priser för alla avresedatum

Tillägg för enkelrum
1 900:–
Priset inkluderar
 • Svensk reseledare
 • Flyg Stockholm – Lissabon t/r.
 • Stadsrundtur i Lissabon
 • Boende på 4-stjärnigt hotell i delat dubbelrum (tillägg för enkelrum)
 • Frukost varje dag och 4-rätters nyårsmiddag inkl. dryck
 • Skatter och avgifter
Priset inkluderar inte
 • Avbeställningsförsäkring, 6 % av resans pris
 • Gouda reseförsäkring/komplement till hemförsäkring
 • Eventuella extra arrangemang
 • Tillägg för enkelrum
 • Dricks till chaufför och lokalguider (räkna med ca 10 euro per resedeltagare)
 • Personliga förnödenheter
 • Administrationsavgift 150 kr per faktura (bortfaller vid online-bokning)
 • Allt som inte är nämnt under  ”Priset inkluderar”

Inför din resa

Resan omfattas av Albatros Travels resevillkor, som deltagarna förutsätts ha tagit del av.

Information om resan

Bagage

Det är en bra idé att ta med en mindre ryggsäck eller väska till dagsutflykter och resdagar då man inte ser sitt bagage förrän på kvällen igen. Du behöver inte ta med egen handduk på resan.

Deltagarantal

Resan genomförs vid ett deltagarantal på minst 24 personer. Om vi inte når detta antal deltagare, förbehåller vi oss rätten att ställa in resan – detta sker i så fall ca 4-6 veckor före planerad avresa. Som också framgår av våra resevillkor punkt 6.3.1., samt lagen om paketresor, kan vi som researrangörer inte hållas ansvariga för några förluster som drabbat dig som kund till följd av avbeställningen. Vi är endast skyldiga att återbetala resans pris.

Mer om Portugal

Här kan du läsa mer om Portugal: www.albatros-travel.se/resmal/europa/portugal
Läs bland annat om klimat och väder, tidsskillnad, dricks och se om du behöver visum.

Allmän information

Hälsokrav för att kunna delta på resan

Som huvudregel gäller att du ska kunna ta dig fram på egen hand utan hjälpmedel (t.ex. rullator eller rullstol). Generellt sett är våra resor inte lämpade för rörelsehindrade. Oavsett om det är en rundresa med tåg, buss eller en kryssning så ska man kunna gå till och från sevärdheter på egen hand. På de flesta av våra resor motsvarar en dags besök till sevärdheter och dylikt mer än 5 kilometer till fots.

Reseförsäkring

Eftersom sjukförsäkringen i Sverige inte täcker kostnader för hemtransport och läkarbehandling i vissa länder är det viktigt att du har tecknat en reseförsäkring som täcker både kostnader för behandling av sjukdom, samt hemtransport. Dessutom rekommenderar vi att försäkringen täcker skadat eller förlorat bagage.

Gouda Reseförsäkring

Albatros Travel har ingått ett samarbete med Gouda Reseförsäkring som säkrar att hjälpen alltid är i närheten när du behöver den. Med Gouda i ryggen är du säkrad extra trygghet på resan. 

Goudas egen larmcentral är bemannad dygnet runt där kompetenta skandinavisktalande medarbetare sitter redo för att hjälpa just dig. Med Goudas reseförsäkring får du både snabb hjälp på plats och bra täckningar, bl.a. obegränsad sjukdoms- och olycksfallsförsäkring, reseavbrott, tillkallande av anhörig, ersättningsgaranti (kompensation för sjukdom under resan) och resegodstäckning. 

Om du är försäkrad hos ett annat bolag gäller möjligtvis andra regler – kontakta ditt försäkringsbolag för mer information. Det är resenärens eget ansvar att försäkringen omfattar den nödvändiga täckningen.

Albatros Travels reseledare och guider

Albatros gruppresor leds av en svensk reseledare, som antingen möter gruppen på flygplatsen före avresa, eller vid ankomst till destinationen. På våra bussresor möter gruppen reseledaren på en av bussens första uppsamlingsplatser. I avreseinformationen framgår det vad som gäller för din specifika resa.
 
På Albatros individuella resor möts ni av en engelsktalande lokalguide på destinationen. Även utflykter som ingår i resan leds av engelsktalande lokalguider.
 
Ett fåtal av våra resor är utan lokalguide. Det framgår i sådana fall tydligt av programmet. Alla våra guider och reseledare är erfarna, välutbildade och noggrant utvalda av Albatros.
 

Dricks

På våra resor kommer du i kontakt med vardagslivet och dess seder. Det kan förekomma förhållanden du inte tycker om eller inte är van vid, som t ex. seden med dricks. I många länder är drickssystemet mera organiserat än vad vi som svenskar är vana vid och det finns en förväntan om att lokalguider och chaufförer, under resans gång, mottar en viss summa dricks. Vi anger ett belopp i vårt reseprogram, så att man hemifrån kan ta förbehåll för detta. Resans pris inkluderar inte personlig dricks eftersom det är ett individuellt åliggande och drickssystemet är en del av den kultur man väljer att besöka och som man därför bör följa och respektera. Albatros Travel ger lön till lokalguider och chaufförer men i många kulturer är lönen i servicebranschen anpassad efter att man dessutom mottar dricks. Vi vill betona att dricks naturligtvis är individuellt och frivilligt.

Tillägg för enkelrum och –hytt

Priserna på våra resor baseras på två personer som reser tillsammans och delar rum eller hytt. För de resenärer som reser ensamma tillkommer ett tillägg för enkelrum eller –hytt. Tillägget speglar den prisnivå som vi som researrangör möts av när vi bokar rum och hytter hos våra underleverantörer. Ett enkelrum kostar mer per person än ett dubbelrum. Detta är något som har varit gällande i resebranschen i många år och kan betraktas som standard.
Tillägget framgår av vårt material på respektive resa. 

Pass

Tänk på att ditt pass ska vara giltigt i minst 6 månader efter hemkomsten från destinationen. Detta gäller för alla våra resor, oavsett om enstaka länder kräver en kortare giltighet. Som researrangör ställer vi det här kravet för att undvika situationer, där ett kortare giltighetskrav ändras från och med den tidpunkt då resan bokas till och med avresan, vilket i så fall skulle bli ett problem för de kunder som har ett pass med kortare giltighetstid än sex månader.

Resa med barn/minderåriga

Om du reser med barn, till exempel ditt barnbarn, med en annan person som är under 18 år, om du reser ensam med ditt barn utan den andre föräldern eller om du och ditt barn inte har samma efternamn, kan det hända att några länder inte tillåter inresa.  Det kan därför vara nödvändigt att ta med ett personbevis på engelska samt under undertecknad förklaring som tillåter barnet att resa tillsammans med den vuxne.
USA är ett av de länder som har ovanstående krav, men det finns inte någon slutgiltig lista över vilka andra länder som kräver detta. Därför rekommenderar vi dig att kontakta närmaste ambassad eller konsulat för det land som du ska resa till för att säkra dig vad som gäller i just din situation.

Placering ombord på flyget

Vi vill göra dig uppmärksam på att det är flygbolaget som är ensamt ansvarigt för fördelningen av sittplatserna ombord.

Placering i bussen

På Albatros bussresor kan du reservera en specifik plats i bussen, varav några platser reservas mot en extra avgift. De platser som inte är reserverade fördelas enligt först-till-kvarn.

På våra resor med flyg genomförs transporten på destinationen ofta med buss. Här kan man inte reservera en specifik plats i bussen och man kan heller inte köpa en specifik plats i förväg.  Däremot kan man under resans gång kommer överens om att flytta runt så att alla får sitta både fram och bak i bussen.
 

Service ombord på flyget

När du reser med Albatros Travel föregår resan oftast med reguljärflyg. På resorna inom Europa har man normalt sett möjlighet att köpa drycker och smörgåsar. Vissa bolag serverar fortfarande vatten, juice, kaffe eller te utan kostnad. På de långa, interkontinentala flygningarna är maten inkluderad och hos några enstaka bolag även drycker.
Önskar man vin, öl och sprit ska man oftast själv betala för detta. Nivån på servicen ombord kan inte garanteras eller upplysas hemifrån eftersom den varierar från bolag till bolag och dessa ofta ändrar på sina rutiner.

Önskemål om specialkost

På flygresor ska specialkost som exempelvis diabetes- eller vegetarisk mat beställas senast 45 dagar före avresa. På bussresor kan vi tyvärr inte erbjuda specialkost.

Vänligen observera att vissa flygbolag tar extra betalt för specialkost. Vi vidarebefordrar alltid våra gästers önskemål om specialkost på flygresan till flygbolagen, men vi kan inte garantera vad som serveras ombord.

Som utgångspunkt har vi inte möjlighet att erbjuda specialmat på våra rundresor. Dels för att det på många av våra resor ingår gemensamma måltider där menyn är beställd i förväg. Dels för att specialmat såsom glutenfri och laktosfri kost kan vara svårt att hitta i några av dem länder som vi reser till. Du får därför räkna med att äta samma mat som övriga deltagare på resan. Vi tar gärna emot och vidarebefordrar önskemål om specialkost och allergier, men vi har inte möjlighet att garantera att speciella måltider kan serveras under resans gång eller att det är möjligt att ta hänsyn till allergier.

Förbehåll/ändringar

Förbehåll för ändringar i programmet. Albatros Travel och våra lokala samarbetspartners strävar alltid efter att ta fram resan i förhållande till programmet, men av hänsyn till sevärdheternas öppettider eller praktiska omständigheter kan det bli nödvändigt att genomföra rutten i en annan ordning än den som anges. Dessutom kan vissa programpunkter utgå på grund av force majeure-situationer som väderförhållanden eller försenade flygavgångar. 
Slutligen vill vi uppmärksamma att alla resor regelbundet revideras och förbättras mot bakgrund av den feedback vi får efter varje resa. En revidering av resan kan medföra att det uppstår ändringar i programmet mellan bokningen av resan och avresedatum. Före avresa kommer samtliga deltagare att få det senast uppdaterade programmet som alltid har för avsikt att tjäna kundernas bästa och se till att de får en smidig resa.
Resan säljs som paketresa, och det går inte att få pengar tillbaka för de delar av resan som eventuellt inte nyttjas.

Vänligen uppmärksamma att tillköpta extrautflykter endast genomförs vid ett tillräckligt stort antal deltagare. Beroende av när utflykten ställs in, kommer priset för utflykten att betalas tillbaka till de anmälda deltagarna före eller efter hemkomst från resan.

Rated 4 out of 5 by from Bra planerad stadsresa till Lissabon Vår fantastiska reseledare Anna, gjorde vår resa mycket lyckad. Bra planerade aktiviteter och gott om egen tid. Ett litet minus var att gruppen var för stor, så det blev lite opersonligt. Vi hade önskat att vi fått information från reseledaren om hur otroligt mycket folk som samlades på torget för att fira in det nya året. Har man det minsta anlag för klaustrofobi, bör man absolut uppsöka en annan plats för att se fyrverkeriet, än den som rekommenderades. Just den delen av resan var en mycket olustig upplevelse!
Date published: 2017-01-03
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk nyårsresa Hotell bra beläget. Många bra restauranger i hotellets närhet som rekommenderades av receptionspersonal. Fina tilläggsutflykter till Sintra och en fantastisk nyårskonsert. Anna en mycket duktig och entuiastisk guide. Nyårsmiddagen överträffade alla våra förväntningar. Anna o Camilla såg till att vi fick se nyårskonserten från Wien på storbildstv på hotellet. Inga privata smällare och raketer utöver det fantastiska fyverkeriet vid vattnet.Obehaglig trängsel efter fyrverkeriet men alla var vänliga och städade.
Date published: 2017-01-09
Rated 2 out of 5 by from För många irritationsmoment,främst gällande matmöjligheter. Guiden informerade först PÅ PLATS att i princip alla matställen på nyårsdagen var stängda!!! Maten på nyårsafton var snudd på oätlig,soppan luktade och smakade illa,fisken var för salt,köttet segt.MYCKET mat lämnades på tallrikarna. Har aldrig tidigare girigt slukat efterrätten vid en nyårsmiddag för att försöka bli mätta! Hemresedagen fanns i princip ingen möjlighet till någorlunda vettigt matintag förrän resan avslutats.("Frukostpåsen" från hotellet och "korvbrödet" på flyget var som ett skämt!)
Date published: 2017-01-03
Rated 3 out of 5 by from Trevlig stad med dåligt hotel Lissabon är en fin stad, reseledaren, glad och kunnig. Hotelet Turim Liberdad, rent och fint, men oförstående personal, placerade ensam i stort rum, vi som var 2 pers, fick det lilla rummet. Luftkonditioneringen, var avstängd för säsongen, så ville man ha luft, som inte var 30 grader, så fick man ha fönstret öppet. Personalen i restaurange, var otrevlig när vår, well done biff, var helt rå, och vi ville att den skulle stekas på. På nyårsdagen hade man begränsad meny, vilket man först fick veta, när man satt sig, tog dessutom över en timme att få in den ostekta biffen. Hotelet max 3 stjärnor, restaurangen kanske 2.
Date published: 2018-01-04
Rated 5 out of 5 by from Toppen nyårsfirande - med trevliga människor Lissabon! En stad som verkligen kan fira in det nya året! Hundratusentals människor på gator och torg. Inget bråk, alla glada och firande. Sedan fyrverkeriet - whow! Nyårsdagen kan kännas 'tung' efter ett intensivt firande, men nyårskoncerten förhöjde upplevelsen ännumera.
Date published: 2016-01-03
Rated 2 out of 5 by from TAP det sämste flygbolaget vi åkt med Synd att det bara är TAP som flyger direkt till Lissabon. Dålig organisation, förseningar. "Mat att äta". Korvbröd med ost, skinka. Dålig service. Angående nyårsdagen Albatros måste ha varit medveten om att de flesta restauranger hölls stängda på nyårsdagen. Med tanke på detta kunde ni ha lagt till några hundralappar på hela resan och förbokat menyn de hade på hotellet. Alternativt reserverat platser för oss där och sedan kunde de som inte ville äta där avoka.
Date published: 2017-01-03
Rated 4 out of 5 by from Festligt nyår i fin stad Totalt sett en trevlig tur över nyår till en stad vi gärna återvänder till. Lagom blandning av grupptid och egen tid. Fin utflykt till Sintra och Cascais.
Date published: 2017-01-03
Rated 5 out of 5 by from Imponerande och intensivt nyårsfirande i Lissabon Mycket välordnad resa med en alldeles förträfflig nyårskonsert. Dock mycket dåligt med alkoholfria alternativ på de gemensamma arrangemangen.
Date published: 2016-01-03
 • y_2019, m_9, d_18, h_6
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.13
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_27
 • loc_sv_SE, sid_PTRTR01, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Liknande resor

19PTRTR01CSE2912