Polarkryssningar

På Grönland
Se världens vildaste, vackraste och mest fascinerande naturområden på en polarkryssning med Albatros Travel.

Här får du en upplevelse som är helt enastående: Vi kommer tätt inpå djuren både i havet och på land och ser det orörda arktiska landskapet när vi kryssar längs Grönlands, Alaskas och Nord-Norges dramatiska kuststräckor.

En kryssning är utan tvekan det lättaste sättet att ta sig fram på i arktiska områden. Att ta sig fram på vägar i kombination med glaciärer och inlandsis är inte helt enkelt och hundslädar har lite för mycket luftkonditionering i den kalla luften..! Å andra sidan är det enkelt och snabbt att ta sig fram med fartyg och samtidigt kan man få fantastiska naturupplevelser från däck.

Den isande vackra naturen och kan njutas i avkopplande omgivningar på Albatros polargodkända fartyg. Och naturligtvis går vi i land nästan varje dag. Kompenta och välutbildade guider är med på resan och står för både säkerhet och spännande utflykter på land och till havs med zodiacbåtar.

Följ med på polarkryssning och ge dig själv en naturupplevelse för livet!
Här kan du läsa mer om (på danska) hur det är att vara med på Albatros expeditionskryssning: Hvad er Albatros ekspeditionskrydstogt?

Se alla aktuella polarkryssningar nedan eller gå direkt till din favoritdestination:
Kryssningar i Norge – Kryssningar i Alaska

Polar­kryssningar