Albatros poppar upp i Stockholm

Möt oss i vår pop-up-butik i Stockholm

Nytt år = nya påhitt! Som något helt nytt i år har vi ett preliminärt kontor, ett s.k. pop-up-kontor under tre dagar i Stockholm och hoppas att hinnas träffa så många som möjligt av våra trevliga Albatrosgäster.

Datum: Tisdag 27 februari - torsdag 1 mars

Adress: Hotell Birger Jarl Konferens, Birger Jarlsgatan 61 A, 113 56 Stockholm

Öppettider: 10:00 - 18:00

Vad händer i butiken?

Tävla och vinn presentkort på 10 000 kr

Varje dag kan du vara med och tävla - på fredag den 2 mars korar vi vinnaren av ett presenkort på 10 000 kr. Du kan bara tävla hos oss i pop-up-butiken, så vi hoppas att du har vägarna förbi.

Boka din nästa resa med Albatros och få en guidebok!

De första 5 som bokar varje dag får en guidebok (alla resor utom långtidssemester). Du kan välja mellan Vietnam, USA, Indien, Sydafrika och Japan (en guidebok per hushåll).

Ställ alla tänkbara frågor till Albatros-teamet på plats - som vanligt har vi ett gäng kunniga och trevliga reseledare på plats.

Boka långtidssemester och få en bagagevåg

Albatros reseledare Victor guidar dig genom långtidsdjungeln: Andalusien, Sorrento, Sicilien, Lissabon, Bali, Rio eller Vietnam? Kom in och prata med Victor om vilken långtidssemester som är rätt för just dig! Varje dag får de första 10 som bokar en långtidssemester en bagagevåg (en bagagevåg per hushåll)  - för visst kan det vara svårt att packa lätt när man ska vara borta så länge...!

Vi ses väl i Stockholm....?!