Vad tycker våra gäster om Big Five-safari i Krugerparken?

Djuren hälsar ofta på i campen
Albatros safaricamp Khoka Moya har på kort tid blivit otroligt populär bland våra gäster. Här kan du läsa vad några av våra gäster har skrivit om resan:

En dröm som blev sann
En helt underbar upplevelse. Jag trodde elefantträcket var utplacerat för spänningens skull och att bilden med elefanten precis utanför tältet var photoshopad. Oj vad lurad jag blev, det var verklighet och det var underbart. Vilken upplevelse med allt ljud runt tältet. Maten var fantastisk, guiderna var väldigt kunniga och vänliga. Skickliga bilförare var de också. Rätt som det var gick bilfärden rakt ut i naturen, så häftigt. Alla människor omkring oss var väldigt vänliga och serviceinriktade. Reseförlängningen till Kapstaden var även den välordnad med transfer fram och tillbaks till flygplatsen. Ett bra hotell med god frukost.

★★★★★ 5 av 5 stjärnor
Användare: Phija

Ett måste för alla naturälskare
Om man tycker om djur och natur finns det inget bättre val. Man får så många intryck att man knappt hinner ta in allt. Man tas om hand av otroligt kunniga och duktiga människor: reseledaren, guiden, campens personal så att man kan glömma hela världen och bara njuta. Vill man göra saker som inte finns i resans program får man alltid professionell hjälp på plats. Det är dock inte det bästa alternativet för dem som tycker om aktiv semester, man sitter mycket, antigen i bilen eller vid poolen. Och var beredd på några extra kilo: maten går inte att säga nej till!

★★★★★ 5 av 5 stjärnor
Användare: Moni

Fantastisk naturupplevelse
Har svårt att välja ut något speciellt då jag upplevde att allt fungerade bra. Vi fick god mat och varierande, härliga grönsak- och fruktfat. Underbar och glad personal och fantastiska safariguider. Vår reseledare var trevlig och välorganiserad. Fick fantastiska upplevelser med både djur och natur. Intressant att komma till rehabilitering för djuren, att få besöka en skola och träffa lokalbefolkning. Vi var mycket nöjda med vår resa. Vilket gör att vi redan planerar en resa åter till Sydafrika.

★★★★★ 5 av 5 stjärnor
Användare: Eva S

Den absolut mest spännande resa jag gjort!
En så duktig ranger att jag absolut inte ville missa någon enda möjlighet att åka ut i bushen på safari, jag fick se "the big five" och mycket, mycket mer. Alldeles fantastiskt! Tidiga morgonsafaris är det absolut bästa. Ta med både kamera och kikare.

★★★★★ 5 av 5 stjärnor
Användare: Nemo

Allt man kan önska sig!
Det var en fantastisk resa! Vi såg alla djur vi hade hoppats på att få se och fler därtill. Nya upplevelser varje dag! Vår guide var kunnig och lärde oss mycket om Sydafrika. Vår ranger var fantastisk! Maten var väldigt god och bemötandet från all personal var jättebra! Bussen var lite stötig men naturupplevelsen underbar! Stämningen på campen var toppen!

★★★★★ 5 av 5 stjärnor
Användare: Lars och Margareta

Läs mer om resan och fler omdömen här: Big Five-safari i Krugerparken eller klicka här och hitta din kommande safari i Sydafrika

Tema om safari

Albatros har älskat Afrika och safari sedan 1986, då allting startade. Det gör vi fortfarande, för på safari kommer du på tu man hand med djuren på savannen och så kan du koppla av på campen när safarijeeparna står stilla. Läs mer här:

Artikel: 7 saker du (kanske) inte visste du om elefanten
Omdömen:
Vad tycker våra gäster om Big Five-safari i Krugerparken?
Fakta:
Fakta om Kruger nationalpark
Bildgalleri:
En bildberättelse om en vecka på Albatros camp Khoka Moya
Film:
Big Five-safari i Krugerparken
Artikel:
Khoka Moya - safari som det ska vara

Här kan du drömma dig bort till din safari