Pass och visum Thailand

Vidunderliga stränder på Koh Chang

Läs om pass och visum vid resor til Thailand.

Ditt pass ska vara giltigt i minst sex månader efter hemresan från Thailand. För svenska medborgare är det visumfritt i upp till 30 dagar för turister. Vid inresa får man en inresestämpel med rätt till 30 dagars vistelse.

Royal Thai Embassy
Floragatan 3, Box 26220
100 40 Stockholm

Om du inte är svensk medborgare är det viktigt att du undersöker vad som gäller för just dig.

Vi rekommenderar att du för säkerhets skull tar med dig en fotokopia av passet på resan. Vid inresa till Thailand får du in- och utresedokument, samt tullblanketter. Du ska lämna in utresedokumenten när du lämnar Thailand igen, så det är viktigt att du håller reda på dem.

På några av våra resor ska du skicka in en kopia av fotosidan i ditt pass. Detta framgår av din faktura.

Inresekrav till Thailand

Det finns inga begränsningar för resenärer till Thailand på denna resa, men vi rekommenderar att du skriver ut ditt Corona-certifikat (EU-version) på engelska via https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web och att du har det med dig under hela resan resa. Kraven kan ändras med kort varsel.

Av samma anledning bör du hålla dig uppdaterad och alltid följa de lokala myndigheternas rekommendationer.

Läs mer och håll dig uppdaterad på https://www.swedenabroad.se/sv/om-utlandet-f%c3%b6r-svenska-medborgare/thailand/reseinformation/covid-19-l%c3%a4gesbild-och-reseinformation/

Khmerernas rike – Thailand, Kambodja och Vietnam

Följ i spåren av khmerernas stolta högkultur genom Thailand, Kambodja och Vietnam. Inkl. Angkor Wat och kryssning på Mekongfloden

4,8
  • 36 avgångar
  • 15 dagar
  • Från 22 998:–
från Köpenhamn