Om Albatros

Søren Rasmussen
grundare och ägare
Albatros började som en liten, lokal och trevlig resebyrå. Idag är vi en stor, internationell och trevlig resebyrå.

Albatros grundades i januari 1986 och har sedan starten förmedlat kvalitetsresor till samtliga världsdelar. Hos Albatros vill vi vara bäst på en sak – gruppresor med svenska reseledare. Vi har över 100 unika rundresor till hela världen som vi har förfinat genom åren. På Albatros känner vi våra gäster och deras känsla för kvalitet.

Albatros Travel har egna kontor i Kenya, Tanzania, Namibia, Sydafrika, Kina, Grönland och Indien. I de länder där vi inte själva har kontor använder vi oss av en stor stab av specialiserade svenska guider som samarbetar med lokala researrangörer kring utformningen och utförandet av våra gruppresor. Albatros Travel finns, förutom på den svenska marknaden, även i Danmark, Norge och Finland.

På Albatros Travel är vi vana vid att ta ansvar. Därför vill vi också gå i bräschen när det gäller social-, miljömässig- och ekonomisk hållbarhet. Sammanfattningsvis så reser vi med Hjärta, Hjärna och Omtanke. Det har vi gjort sedan dag ett – och det tänker vi fortsätta med.

Eftersom Albatros Travel är ett danskt företag är vi naturligtvis registrerade hos Rejsegarantifonden (nr. 676) och dessutom medlemmar av Danmarks Rejsebureau Forening och en rad internationella reseorganisationer. Våra svenska resenärer täcks förstås också av dessa avtal.

Här kan du läsa mer om Albatros och vår historia

Mer om Albatros

Årets bästa julklapp

Lägg ett presentkort från Albatros under granen

Reseledare

24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året – Albatros har alltid reseledare ute i fält någonstans på jorde…

Arbeta hos oss

Är du intresserad av att arbeta för en dynamisk resebyrå med hjärta, hjärna och omtanke?

Royal Albatros

Fördelsprogram för reslystna stamgäster

Presentkort

Födelsedag, jul, silverbröllop, eller helt apropå?

MittAlbatros

MittAlbatros ger dig enkel tillgång till dina resor, resedokument, betalning och mycket mer.

Nyhetsbrev

Skriv ditt namn och din e-post-adress i anmälningsformuläret till höger, så får du våra nyhetsbrev direkt i din inbox varje vecka!

Var 3:dje månad kan du vara med och tävla om ett resepresentkort på 20 000 kr.