Presentkort

Ge bort ett presentkort till någon du tycker om!
Födelsedag, jul, silverbröllop, eller helt apropå?

Gör någon du tycker om riktigt glad och ge bort ett resepresentkort!

Om du frågar oss finns det nästan inget bättre att ge bort än ett resepresentkort. Det är en gåva som inte bara sprider glädje för stunden, utan ger minnen för resten av livet.

Mottagaren bestämmer själv vilken Albatros-resa man vill använda presentkortet på – det kan vara en rundresa i Indien, en kryssning i Karibien, en långtidssemester på Sicilien, eller något helt annat.

Du kan köpa ett presentkort genom att ringa 08 – 52 50 38 68 eller skriva till info@albatros-travel.se. Kom ihåg följande upplysningar:

  • Presentkortets belopp
  • Ditt namn och adress
  • Ditt telefonnummer och e-post-adress
  • Mottagarens namn
  • Ange det datum då du har tänkt dig att ge mottagaren presentkortet

När vi har tagit emot din beställning skickar vi ut vi en faktura till dig som bland annat innehåller betalningsupplysningar. Presentkortet skickar vi till dig med B-post. Det är giltigt i 3 år efter utfärdande.

Om du har mottagit ett presentkort och önskar att inlösa det, kan du maila oss numret på presentkortet och fakturanumret på den resan som du har beställt. Så drar vi av presentkortets belopp på din bokning.
Du kan också skicka presentkortet till oss med post tillsammans med fakturanumret på den resan som du har beställt. Så drar vi av presentkortets belopp på din bokning. Adressen är:

Albatros Travel
Tøndergade 16
DK - 1752 Köpenhamn