Pass och visum Holland

Amsterdam

Läs om pass och visum vid resor till Holland.

Ditt pass måste vara giltigt under hela resan i Holland.

Visum behövs inte för svenska medborgare.

Om du inte är svensk medborgare så måste du undersöka vilka regler som gäller för dig. Det är ditt ansvar och se till att du har korrekt och aktuella resehandlingar med dig på avresedagen.
 

I god tid innan din resa kommer vi givetvis att informera dig om vilka inreseregler som gäller för din destination. Det kan dock ske förändringar i dessa inreseregler ända fram till avresan, så det är viktigt att du själv håller dig uppdaterad, både på https://www.swedenabroad.se/sv/om-utlandet-f%C3%B6r-svenska-medborgare/reseinformation/ och på de aktuella flygbolagens hemsidor. Det kan exempelvis komma ytterligare krav på användandet av specifika typer av ansiktsmasker ombord eller krav på andra/ytterligare tester än vad inreselandet kräver. Var dessutom uppmärksam på eventuella transitländer under resan och deras möjliga inresekrav, exempelvis tester och registrering.

Vi måste också göra dig uppmärksam på att det alltid är ditt eget ansvar att försäkra dig om att du infriar kraven som ställs på inresa, som gäller vid avresetidpunkten, och om detta inte är möjligt, går du som utgångspunkt miste om resan.

Ovanstående gäller för alla, oavsett om man är vaccinerad, ej vaccinerad eller tidigare smittad.
 

Inresekrav till Holland

Det finns för närvarande inga krav om test eller bevis för färdigvaccination.

Om du är färdigvaccinerad och har ett giltigt EU coronapass/covidbevis rekommenderar vi att du hämtar och skriver ut ditt EU coronapass på engelska via https://covidbevis.se/ och tar med det under hela resan.

Var uppmärksam på att test- och dokumentationskrav kan ändras löpande och med kort varsel.

Läs mer och håll dig uppdaterad via UDs sidor Sweden Abroad:

https://www.swedenabroad.se/sv/om-utlandet-f%C3%B6r-svenska-medborgare/nederl%C3%A4nderna/reseinformation/covid-19-l%C3%A4gesbild-och-reseinformation/

Hollandresor

 • Vårkryssning i Holland

  Kryssa genom våren och upplev några av Hollands mest kända kulturstäder

  4,1
  • 02-04-2023
  • 6 dagar
  • 12 998:–
  från Stockholm