Pass och visum Georgien

Läs om pass och visum vid resor till Georgien.

Ditt pass ska vara giltigt i minst sex månader efter hemresan från Georgien. Det krävs inget visum till Georgien för svenska medborgare, men på några av våra resor ska du skicka in en kopia av fotosidan i ditt pass. Detta framgår av din faktura.

Om du inte är svensk medborgare är det viktigt att du undersöker vilka visumregler som gäller för just dig.
 

I god tid innan din resa kommer vi givetvis att informera dig om vilka inreseregler som gäller för din destination. Det kan dock ske förändringar i dessa inreseregler ända fram till avresan, så det är viktigt att du själv håller dig uppdaterad, både på https://www.swedenabroad.se/sv/om-utlandet-f%C3%B6r-svenska-medborgare/reseinformation/ och på de aktuella flygbolagens hemsidor. Det kan exempelvis komma ytterligare krav på användandet av specifika typer av ansiktsmasker ombord eller krav på andra/ytterligare tester än vad inreselandet kräver. Var dessutom uppmärksam på eventuella transitländer under resan och deras möjliga inresekrav, exempelvis tester och registrering.

Vi måste också göra dig uppmärksam på att det alltid är ditt eget ansvar att försäkra dig om att du infriar kraven som ställs på inresa, som gäller vid avresetidpunkten, och om detta inte är möjligt, går du som utgångspunkt miste om resan.

Ovanstående gäller för alla, oavsett om man är vaccinerad, ej vaccinerad eller tidigare smittad.
 

Inresekrav till Georgien

Om du är färdigvaccinerad och har ett giltigt coronapass/covidbevis behöver du bara ta med detta. Vi rekommenderar att du hämtar och skriver ut ditt EU coronapass/covidbevis på engelska via https://covidbevis.se/ och har det med på hela resan.

Om du inte är färdigvaccinerad, hittar du de inreserestriktioner som gäller för dig via UDs sidor Sweden Abroad samt Georgiens utrikesdepartement. Var uppmärksam på att test- och dokumentationskrav kan ändras löpande och med kort varsel.

Läs mer och håll dig uppdaterad via Sweden Abroad.

Läs mer och håll dig uppdaterad via Georgiens utrikesdepartement.

Georgienresor

 • Armenien och Georgien - där Europa möter Asien

  Storslagen historia, fängslande natur, gedigna mat- och vintraditioner och storstadspuls i Jerevan och Tbilisi

  4,2
  • 6 avgångar
  • 12 dagar
  • Från 17 998:–
  från Stockholm
 • Den stora Kaukasusresan

  Rundresa i Armenien, Georgien och Azerbajdzjan

  4,2
  • 2 avgångar
  • 16 dagar
  • Från 26 998:–
  från Stockholm
Kontakta oss

Ring till oss på
tel 08 – 52 50 38 68
så får du veta mer!