Good morning, Vietnam

group-tour
Gruppresa med Albatros reseledare

Upplev Vietnams sjudande storstad Ho Chi Minh City, Cu Chi-tunnlarna och Mekongdeltat och koppla av en vecka på stranden vid Phan Tiet

Mängder av upplevelser ackompanjeras av gott om tid till avkoppling på den här minirundresan med en hel veckas sol och bad i Phan Thiet. Resan inleds i den moderna storstaden Ho Chi Minh City som du dessutom har tid att utforska på egen hand. Härifrån ger vi oss ut på en utflykt till de berömda Cu Chi-tunnlarna och ut i det grönskande Mekongdeltat där den mäktiga floden möter havet. 

Vi fortsätter resan österut till stränderna vid Phan Tiet där vi bor på ett härligt 4-stjärnigt resort. Här har du en hel vecka på dig att koppla av eller ge dig ut på utflykter i området.  Vädret är vid den här årstiden perfekt för en badsemester i Vietnam, så du kan se fram emot många sköna stunder på stranden.

Klicka på kartan för att se den i större format
 • Typ Rundresor

 • Reseledare Svensk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Dong

Dagsprogram
Dag 1 Flyg Stockholm – Ho Chi Minh City
Dag 2 Ankomst till Ho Chi Minh City. Välkomstmiddag
Dag 3 Ho Chi Minh City. Cu Chi-tunnlarna och stadsrundtur
Dag 4 Chi Minh City. Heldagsutflykt till Mekongdeltat
Dag 5 Ho Chi Minh City. Dagen på egen hand
Dag 6 Ho Chi Minh City – Phan Thiet
Dag 7–12 Phan Thiet. Avkoppling eller upplevelser på egen hand
Dag 13 Hemresa. Buss Phan Thiet – Ho Chi Minh City. Flyg till Stockholm
Dag 14 Hemkomst

Hotell

Allezboo Beach Resort & Spa

 • 67 rum
 • Ligger mellan stranden och huvudgatan i Mui Ne
 • Dygnsöppen reception
 • Restaurang, bar, kaffebar/café, snackbar
 • Bar vid poolen
 • 1 swimmingpool
 • Gratis Wifi
 • Wellness: Spa, ångbastu och bastu
 • Luftkonditionering
 • TV

På Mui Ne Beach bor vi på det stämningsfulla Allezboo Beach Resort & Spa, som ligger som det första hotellet på den långa sandstranden. Hotellet har 67 stora rum med luftkonditionering, alla med en vacker utsikt över trädgården.  Rummen har privat terrass eller balkong där du kan njuta av de idylliska omgivningarna. Rummen har dessutom luftkonditionering, minibar, gratis wifi och tv. Hotellet har en härlig trädgård som är fylld med vackra blommor och palmer. Från restaurangerna på första våningen har man en fantastisk utsikt över havet. I det stora poolområdet finns solstolar och hotellet har en rad  olika bekvämligheter, bland annat bar, spa, ångbastu och finsk bastu.

Läs mer om hotellet här.

http://www.allezbooresort.com/

Garden View Deluxe Room

Vi bor i stora Garden View Deluxe Rooms som ligger på bottenplan eller på första våningen. Alla rummen har privat balkong eller terrass som vetter mot den frodiga trädgården. Rummen har luftkonditionering, minibar, gratis wifi, värdeförvaringsskåp och TV. Badrummen har antingen badkar eller dusch. Här finns även en hårtork.

Bilder

Klicka på bilderna för att förstora dem

Dagsprogram

Hämta hela programmet OBS. Några av våra resor finns i flera olika versioner. Det är viktigt att du väljer rätt datum innan du skriver ut.

Dag 1
Flyg Stockholm – Ho Chi Minh City

Vi sätter oss i flyget som tar oss till Vietnam, dit vi anländer dagen därpå.

Dag 2
Ankomst till Ho Chi Minh City. Välkomstmiddag
På marknaden i Ho Chi Minh City

Vi landar i den pulserande storstaden Ho Chi Minh City i södra Vietnam. Staden har genomgått en imponerande utveckling under senare år, och gatubilden domineras av stora moderna byggnader, färgglada reklamskyltar, splitternya bilar och bokstavligt talat miljontals motorcyklar. Men mitt i allt det moderna finns fortfarande ett traditionellt Vietnam, på samma sätt som den franska kolonialtiden fortfarande präglar stadsbilden med breda alléer och flotta villor.

Vi åker direkt till vårt centralt belägna hotell, där det finns tid till lite uppfräschning, innan vi promenerar till en lokal restaurang för att avnjuta vår välkomstmiddag. Om du har ork kvar, kan du kika förbi den välbesökta nattmarknaden på vägen tillbaka till hotellet. 

 

Dag 3
Ho Chi Minh City. Cu Chi-tunnlarna och stadsrundtur
Ho Chi Minh City by night

Efter en god natts sömn är vi redo att ta del av upplevelserna. Vi börjar med en resa till de berömda Cu Chi-tunnlarna, som byggdes av Vietcong under perioden 1940-60. De byggdes i första hand för att skydda den lilla bondearmén mot helikoptrar och annan modern krigföring. När Vietnamkriget nådde sin höjdpunkt sträckte sig tunnlarna hela vägen från Ho Chi Minh City till den kambodjanska gränsen. Bara i Cu Chi-distriktet finns över 250 kilometer underjordiska tunnlar.

Väl tillbaka i Ho Chi Minh City ger vi oss ut på en stadsrundtur till några av Ho Chi Minh Citys många historiska sevärdheter. Vi besöker bland annat Återföreningspalatset, som tidigare var känt som Presidentpalatset eller Oavhängighetspalatset. Palatset är en klassisk byggnad från 1960-talet. Det var den sydvietnamesiska presidenten Ngo Dinh Diem som på 60-talet bestämde sig för att byta från det gamla, franska guvernörspalatset till detta storslagna palats. Vi får verkligen en känsla av svunna tiders storhet och rikedom, när vi går igenom de stora salarna som står kvar precis som de lämnades 1975.

Turen går vidare till Notre Dame-katedralen, som byggdes under åren 1877-1883, och som har två 40 meter höga torn med järnspiror, som kan ses på långt håll. Vi ser kyrkan utifrån och njuter samtidigt av utsikten från det berömda posthuset, som ligger ovanför kyrkan. Båda byggnaderna är från kolonialtiden. Vi besöker också krigsmuséet, som vittnar om Vietnams långa väg till självständighet. Muséet berättar om frihetskriget mot Frankrike och amerikanska kriget, som Vietnamkriget kallas här. Utställningarna är lika tuffa som historien, men mycket intressanta och relevanta för att förstå Vietnams historia.

Vi åker tillbaka till vårt hotell, och det finns tid till att strosa runt på Binh Tay-marknaden. På kvällen ger reseledaren förslag på gemensam middag för de som har lust. 

 

Dag 4
Chi Minh City. Heldagsutflykt till Mekongdeltat
Det frodiga Mekongdeltat

Idag ger vi oss ut på en spännande utflykt till Mekongdeltat, ett av världens frodigaste områden. Den mäktiga Mekongfloden, som börjar i södra Kina, sträcker sig nästan 5 000 kilometer genom fem länder tills den mynnar ut och förgrenar sig i deltat. Det här unika området kallas för Vietnams eget matförråd och man skördar ris 3-4 gånger om året. På morgonen kör vi till Vinh Long där vi byter ut bussen mot båt och ger oss ut på Mekongfloden via de många kanalerna. Vi går i land och besöker fruktträdgården där vi ser hur man jobbar med råvarorna. Vi får bland annat se hur man framställer kokoskarameller, rispopcorn och inte minst hembränt ormvin. Den modiga får ta sig en provslurk – skål!

Här råder en väldigt idyllisk stämning och det är ett sant nöje att strosa runt i de grönskande omgivningarna och hälsa på lokalinvånarna, för att inte tala om alla exotiska frukter vi får smaka. Vi äter lunch hos en familj i fruktträdgården och ros sedan i mindre båtar genom de smala kanalerna.

På eftermiddagen passerar vi den flytande marknaden i Cai Be där man handlar med frukt och grönt från båtarna. Vi går i land i Cai Be där vår buss väntar, och kör tillbaka till Ho Chi Minh City.

Dag 5
Ho Chi Minh City. Dagen på egen hand
På nattmarknad i Ho Chi Minh-city

Vi har en hel dag på oss att gå på upptäcktsfärd i den spännande och hektiska storstaden. Det finns massor att uppleva och om du vill veta var du hittar de riktigt bra shoppinggatorna eller vill se fler av de historiska sevärdheterna hjälper reseledaren gärna dig med tips och goda råd.

Dag 6
Ho Chi Minh City – Phan Thiet
Kanske den här stranden kan fresta?

Efter frukost lämnar vi storstaden och kör nordösterut mot stränderna vid Phan Thiet. Resan tar cirka 4-5 timmar. Traditionellt har Phan Thiet varit känt bland vietnameserna för sin fisksås men när turisterna började strömma till landet fick de snabbt upp ögonen för den långa inbjudande stranden vid den lilla kuststaden Mui Ne cirka 10 kilometer från själva staden Phan Thiet.

Här i den lilla kuststaden Mui Ne inkvarteras vi på ett fint 4-stjärnigt resort som sträcker sig hela vägen ut till den härliga sandstranden. Läs mer om hotellet Allezboo Beach Resort & Spa längre ner på sidan.

Vänligen notera att reseledaren stannar kvar i Ho Chi Minh City. Gruppen får sällskap av en lokalguide till Phan Theit där dagen tillbringas på egen hand.

Dag 7–12
Phan Thiet. Avkoppling eller upplevelser på egen hand
Njut av livet på Allezboo Beach Resort & Spa

Du har en hel vecka på dig att njuta av det fridfulla strandlivet. Längs stranden trängs hotellen bredvid varandra och det finns massor av små butiker och restauranger längs huvudgatan som löper parallellt med stranden. Du hinner läsa en bra bok vid den inbjudande poolen eller avnjuta en färskpressad juice eller drink.

Om du vill gå på upptäcktsfärd i området vid Mui Ne kan du följa med på en jeepsafari till de stora sanddynorna som omger Mui Ne. Du kan även se Vietnams största Buddhastaty cirka 25 kilometer sydväst om Phan Thiet. Statyn är 49 meter lång, ligger på toppen av en stor kulle och är ett viktigt centrum för landets buddhister.

Du kan även besöka själva Phan Tiet som är en större, traditionell vietnamesisk stad som sjuder av liv och aktivitet (10 kilometer från Mui Ne). Mest intressant är stadens marknad och livet vid Phan Thiet-floden som rinner genom centrum. I stadens hamn guppar många små färgsprakande fiskebåtar som varje morgon kommer in med dagens fångst.

Det finns ett stort och lättillgängligt utbud av spännande utflykter och aktiviteter.

Dag 13
Hemresa. Buss Phan Thiet – Ho Chi Minh City. Flyg till Stockholm

Allt gott har ett slut och idag tar vi farväl av Vietnam. Vi åker till flygplatsen i Ho Chi Minh City och härifrån flyger vi tillbaka till Stockholm.

Dag 14
Hemkomst
Vi kommer fram till Stockholm med resväskan full av minnen från en händelserik resa till Vietnam.

Prisinformation

Priset inkluderar
 • Svensk reseledare under vistelsen i Ho Chi Minh City (dag 2-5)
 • Flyg Stockholm - Ho Chi Minh City t/r med mellanlandning
 • Utflykter och entréer enligt program
 • Boende på bra hotell i delat dubbelrum
 • Frukost dagligen
 • Lunch dag 3 och 4
 • 2 middagar
 • Skatter och avgifter
Priset inkluderar inte
 • Avbeställningsförsäkring, 6 % av resans pris
 • Gouda reseförsäkring/komplement till hemförsäkring
 • Dricks till lokalguider och chaufförer
 • Eventuella extraarrangemang
 • Personliga förnödenheter
 • Tillägg för enkelrum
 • Administrationsavgift per faktura, 150 kr (bortfaller vid online-bokning)
 • Allt som inte nämns under ”Priset inkluderar”

Inför din resa

Resan omfattas av Albatros Travels resevillkor, som deltagarna förutsätts ha tagit del av.

Information om resan

Klimat

Sommaren är den bästa årstiden i Vietnam, och kallas för den gröna årstiden. I södra och norra Vietnam förekommer sommarregnet oftast som korta skyfall sent på eftermiddagen, kvällen eller på natten Temperaturen pendlar mellan 25 och 30 grader.

Bagage

Det är en bra idé att ta med en mindre ryggsäck eller väska till dagsutflykter och resdagar då man inte ser sitt bagage förrän på kvällen igen. Handduk är inte nödvändigt att ta med.

Visum

Det krävs inget visum för denna resa, eftersom vistelsen i Vietnam inte överstiger 15 dagar, men vi ber dig skicka in en kopia av ditt pass till Albatros Travel. (Gäller vid danskt pass, kontakta Albatros Travel för mer information).

Deltagarantal

Resan genomförs vid ett deltagarantal på minst 15 personer. Om vi inte når detta antal deltagare, förbehåller vi oss rätten att ställa in resan – detta sker i så fall ca 4-6 veckor före planerad avresa. Som också framgår av våra resevillkor punkt 11, samt lagen om paketresor, kan vi som researrangörer inte hållas ansvariga för några förluster som drabbat dig som kund till följd av avbeställningen. Vi är endast skyldiga att återbetala resans pris.

Läs mer om Vietnam

Här kan du läsa mer om tidsskillnad, valuta, vaccinationer etc.:

www.albatros.se/resmal/asien/vietnam/fakta

 

Allmän information

En trygg reseupplevelse

Vi vill så gärna att du ska känna dig trygg som Albatrosresenär, både när du bokar din resa och när du iväg på din resa med Albatros – även i värld med coronavirus. Därför har vi tagit fram en rad åtgärder för att minska risken för smitta samtidigt som du kan ge dig ut i världen. Våra åtgärder omfattar bland annat följande:

 • Alla reseledare är certifierade i WHO:s riktlinjer för begränsning av smitta
 • Extra höga krav till våra samarbetspartner när det gäller rengöring
 • Vi informerar alla våra resedeltagare om reseförsäkring och minimering av smitta

Läs om alla våra åtgärder här

Hälsokrav för att kunna delta på resan

Som huvudregel gäller att du ska kunna ta dig fram på egen hand utan hjälpmedel (t.ex. rullator eller rullstol). Generellt sett är våra resor inte lämpade för rörelsehindrade. Oavsett om det är en rundresa med tåg, buss eller en kryssning så ska man kunna gå till och från sevärdheter på egen hand. På de flesta av våra resor motsvarar en dags besök till sevärdheter och dylikt mer än 5 kilometer till fots.

Reseförsäkring

Eftersom sjukförsäkringen i Sverige inte täcker kostnader för hemtransport och läkarbehandling i vissa länder är det viktigt att du har tecknat en reseförsäkring som täcker både kostnader för behandling av sjukdom, samt hemtransport. Dessutom rekommenderar vi att försäkringen täcker skadat eller förlorat bagage.

Gouda Reseförsäkring

Albatros Travel har ingått ett samarbete med Gouda Reseförsäkring som säkrar att hjälpen alltid är i närheten när du behöver den. Med Gouda i ryggen är du säkrad extra trygghet på resan. 

Goudas egen larmcentral är bemannad dygnet runt där kompetenta skandinavisktalande medarbetare sitter redo för att hjälpa just dig. Med Goudas reseförsäkring får du både snabb hjälp på plats och bra täckningar, bl.a. obegränsad sjukdoms- och olycksfallsförsäkring, reseavbrott, tillkallande av anhörig, ersättningsgaranti (kompensation för sjukdom under resan) och resegodstäckning. 

Om du är försäkrad hos ett annat bolag gäller möjligtvis andra regler – kontakta ditt försäkringsbolag för mer information. Det är resenärens eget ansvar att försäkringen omfattar den nödvändiga täckningen.

Albatros Travels reseledare och guider

Albatros gruppresor leds av en svensk reseledare, som antingen möter gruppen på flygplatsen före avresa, eller vid ankomst till destinationen. På våra bussresor möter ni reseledaren senast vid den sista påstigningsplatsen. Chauffören hjälper till med bagage, informerar om placering i bussen och ser till att ni kommer säkert fram.
 
På Albatros individuella resor möts ni av en engelsktalande lokalguide på destinationen. Även utflykter som ingår i resan leds av engelsktalande lokalguider.
 
Ett fåtal av våra resor är utan lokalguide. Det framgår i sådana fall tydligt av programmet. Alla våra guider och reseledare är erfarna, välutbildade och noggrant utvalda av Albatros.

Dricks

På våra resor kommer du i kontakt med vardagslivet och dess seder. Det kan förekomma förhållanden du inte tycker om eller inte är van vid, som t ex. seden med dricks. I många länder är drickssystemet mera organiserat än vad vi som svenskar är vana vid och det finns en förväntan om att lokalguider och chaufförer, under resans gång, mottar en viss summa dricks. Vi anger ett belopp i vårt reseprogram, så att man hemifrån kan ta förbehåll för detta. Resans pris inkluderar inte personlig dricks eftersom det är ett individuellt åliggande och drickssystemet är en del av den kultur man väljer att besöka och som man därför bör följa och respektera. Albatros Travel ger lön till lokalguider och chaufförer men i många kulturer är lönen i servicebranschen anpassad efter att man dessutom mottar dricks. Vi vill betona att dricks naturligtvis är individuellt och frivilligt.

Tillägg för enkelrum och –hytt

Priserna på våra resor baseras på två personer som reser tillsammans och delar rum eller hytt. För de resenärer som reser ensamma tillkommer ett tillägg för enkelrum eller –hytt. Tillägget speglar den prisnivå som vi som researrangör möts av när vi bokar rum och hytter hos våra underleverantörer. Ett enkelrum kostar mer per person än ett dubbelrum. Detta är något som har varit gällande i resebranschen i många år och kan betraktas som standard.
Tillägget framgår av vårt material på respektive resa. 

Pass

Tänk på att ditt pass ska vara giltigt i minst 6 månader efter hemkomsten från destinationen. Detta gäller för alla våra resor, oavsett om enstaka länder kräver en kortare giltighet. Som researrangör ställer vi det här kravet för att undvika situationer, där ett kortare giltighetskrav ändras från och med den tidpunkt då resan bokas till och med avresan, vilket i så fall skulle bli ett problem för de kunder som har ett pass med kortare giltighetstid än sex månader.

Resa med barn/minderåriga

Om du reser med barn, till exempel ditt barnbarn, med en annan person som är under 18 år, om du reser ensam med ditt barn utan den andre föräldern eller om du och ditt barn inte har samma efternamn, kan det hända att några länder inte tillåter inresa.  Det kan därför vara nödvändigt att ta med ett personbevis på engelska samt under undertecknad förklaring som tillåter barnet att resa tillsammans med den vuxne.
USA är ett av de länder som har ovanstående krav, men det finns inte någon slutgiltig lista över vilka andra länder som kräver detta. Därför rekommenderar vi dig att kontakta närmaste ambassad eller konsulat för det land som du ska resa till för att säkra dig vad som gäller i just din situation.

Placering ombord på flyget

Vi vill göra dig uppmärksam på att det är flygbolaget som är ensamt ansvarigt för fördelningen av sittplatserna ombord.

Placering i bussen

På Albatros resor med flyg sker ofta transporten på destinationen med buss. Här kan man inte reservera en specifik plats i bussen och man kan heller inte betala extra för att få en speciell plats. Däremot kan man under resans gång komma överens om att flytta runt så att alla får sitta både fram och bak i bussen.

På Albatros bussresor, där hela resan sker med buss, kan du reservera en specifik plats i bussen mot en extra avgift. De platser som inte är reserverade fördelas enligt först-till-kvarn. Våra bussresor är markerade med ”BUSSRESOR” på hemsidan.

Service ombord på flyget

När du reser med Albatros Travel föregår resan oftast med reguljärflyg. På resorna inom Europa har man normalt sett möjlighet att köpa drycker och smörgåsar. Vissa bolag serverar fortfarande vatten, juice, kaffe eller te utan kostnad. På de långa, interkontinentala flygningarna är maten inkluderad och hos några enstaka bolag även drycker.
Önskar man vin, öl och sprit ska man oftast själv betala för detta. Nivån på servicen ombord kan inte garanteras eller upplysas hemifrån eftersom den varierar från bolag till bolag och dessa ofta ändrar på sina rutiner.

Önskemål om specialkost

På flygresor ska specialkost som exempelvis diabetes- eller vegetarisk mat beställas senast 45 dagar före avresa. På bussresor kan vi tyvärr inte erbjuda specialkost.

Vänligen observera att vissa flygbolag tar extra betalt för specialkost. Vi vidarebefordrar alltid våra gästers önskemål om specialkost på flygresan till flygbolagen, men vi kan inte garantera vad som serveras ombord.

Som utgångspunkt har vi inte möjlighet att erbjuda specialmat på våra rundresor. Dels för att det på många av våra resor ingår gemensamma måltider där menyn är beställd i förväg. Dels för att specialmat såsom glutenfri och laktosfri kost kan vara svårt att hitta i några av dem länder som vi reser till. Du får därför räkna med att äta samma mat som övriga deltagare på resan. Vi tar gärna emot och vidarebefordrar önskemål om specialkost och allergier, men vi har inte möjlighet att garantera att speciella måltider kan serveras under resans gång eller att det är möjligt att ta hänsyn till allergier.

Förbehåll/ändringar

Förbehåll för ändringar i programmet. Albatros Travel och våra lokala samarbetspartners strävar alltid efter att ta fram resan i förhållande till programmet, men av hänsyn till sevärdheternas öppettider eller praktiska omständigheter kan det bli nödvändigt att genomföra rutten i en annan ordning än den som anges. Dessutom kan vissa programpunkter utgå på grund av force majeure-situationer som väderförhållanden eller försenade flygavgångar. 
Slutligen vill vi uppmärksamma att alla resor regelbundet revideras och förbättras mot bakgrund av den feedback vi får efter varje resa. En revidering av resan kan medföra att det uppstår ändringar i programmet mellan bokningen av resan och avresedatum. Före avresa kommer samtliga deltagare att få det senast uppdaterade programmet som alltid har för avsikt att tjäna kundernas bästa och se till att de får en smidig resa.
Resan säljs som paketresa, och det går inte att få pengar tillbaka för de delar av resan som eventuellt inte nyttjas.

Vänligen uppmärksamma att tillköpta extrautflykter endast genomförs vid ett tillräckligt stort antal deltagare. Beroende av när utflykten ställs in, kommer priset för utflykten att betalas tillbaka till de anmälda deltagarna före eller efter hemkomst från resan.

Rated 4 out of 5 by from En resa som innehöll många intressanta utflykter Våra duktiga guider gjorde resan till en upplevelse utöver det vanliga. Vistelsen i Saigon kunde ha varit längre.
Date published: 2017-07-21
Rated 4 out of 5 by from En intressant och givande första vecka och en härlig bad/solsemester Det var en intressant upplevelse med Saigon och alla dess krig som vi fick höra av vår fantastiskt kunniga och trevliga reseledare Jonathan. Phan Thiet /Mui Ne var en härlig solsemester trots all blåst, tyvärr så låg hotellet väldigt avsides så det fanns inte mycket att göra om man inte ville Kitesurfa. Det fick bli en taxi till folkvimlet och shoppingen de dagar man orkade och ville se något annat än hotellet som var fint men lite tråkigt. En barbequeafton på hela veckan, ingen annan underhållning som kanske hade varit trevligt.
Date published: 2020-03-07
Rated 3 out of 5 by from Saigon- delen var mkt bra, vistelsen i hotellet utanför Phan Thiet inte bra Mkt bra reseledare. Bra utflykter i Saigon med sevärda besök där det fanns en hel del att lära sig också, och att förstå. Uppskattade särskilt det vackra posthuset och mer ljus över Amerika- kriget; Historiska museet och Krigshistoriska museet osv. Utflykten i Mekong- deltat. Enda invändningen är att det hade behövts en dag till där under vilken vi kunnat agera själva. Sympatiska guider. Tyvärr, vistelsen vid havet inte bra. Alla dagar utom en var svart flagg på stranden = förbjudet att bada! Stora, blåsvarta väggar av vatten som dundrade in. Ni sa i broschyren: "Sol och bad". ABSOLUT INTE BAD! Det gick inte att bada. Det fick jag göra när jag kom hem i stället. Man frågar sig, Varför låg hotellet så avskilt? Stor sysslolöshet 4 dgr av 6. ---> betr rekommendera, Nej- et beror på badfrågan. Beklagar detta. Om det inte vore för detta hade totalbetyget blivit 4 . (Inte bra meny på hotellet, och guide med kunskaper i Engelska nära noll, men det kan jag överse med. Det är värre med det andra jag kritiserade)
Date published: 2018-07-17
Rated 4 out of 5 by from Ho Chi Minh en fantastiskt upplevelse Resans upplägg passar oss väldigt bra, upplevelser och sedan sol och bad. Saigon var verkligen en upplevelse. Det enda tråkiga var att det tyvärr inte gick att bada i havet, vilket vi sett framemot. Stora vågor och svart flagg varje dag, kanske för att det inte är högsäsong denna tid. Men hotellpoolen var helt ok den också. Sammantaget, en jättefin resa med många upplevelser och rekommenderas verkligen.
Date published: 2018-08-05
Rated 4 out of 5 by from Intressant i Saigon men blåsigt på stranden Intressanta utflykter i och omkring Saigon med en mycket trevlig och mycket kunnig reseledare, Jonatan. En utflykt till i Saigon och en dag mindre på stranden vore bättre. Stranden i Phan Thiet var väldigt blåsig och det var svårt att bada i havet, utom på morgonen då vågorna var mindre. Trevlig personal på hotellet i Phan Thiet.
Date published: 2020-03-04
Rated 4 out of 5 by from Trevlig resa. Bra kombination med program och sol och bad Jonatan var en mkt trevlig, kunnig och hjälpsam reseledare.
Date published: 2020-03-05
 • y_2022, m_8, d_16, h_20
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.32
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_1, tr_6
 • loc_sv_SE, sid_VNRTR11, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Liknande resor