Individuella resor

Albatros individuella resor är resor av hög kvalitet med engelsktalande lokalguide och gott om tid till äventyr på egen hand.

Vårt senaste koncept är individuella resor – samma höga kvalitet som våra gruppresor med svensk reseledare, men lite mer på egen hand. Vi har kvalitetssäkrat hotell och upplevelser, så att du kan luta dig tillbaka och njuta av resan. De flesta utflykterna ska bokas separat och på så sätt kan du själv sätta ihop din perfekta resa – med fokus på spännande sevärdheter eller kanske hellre mer tid att koppla av i lugn och ro.  Gemensamt för alla utflykter är att de genomförs med en kompetent, engelsktalande lokalguide som specialist på resmålet.

På individuell resa med Albatros
Till skillnad från våra gruppresor finns det inte någon svensk reseledare som följer med på resan.  Våra lokala representanter talar engelska och alla transfer och utflykter genomförs med engelsktalande lokalguider, som inte alltid är samma person från utflykt till utflykt.  Transfer och utflykter genomförs tillsammans med andra resenärer. I övrigt kan du själv disponera över din tid.

Vi kan hålla bra priser på våra Individuella resor eftersom vi har fasta avgångar och ett bestämt antal platser. Vårt urval av individuella resor är lika varierat som våra gruppresor med svensk reseledare. Du kan följa med på safari, till Sydostasien, Brasiliens sambastämning eller Japans höjdpunkter. En skillnad är att våra individuella resor ofta har lite fler stranddagar än våra gruppresor – här kan du få en skön badsemester kryddad med klassiska Albatrosutflykter och goda råd om hur du själv kan utforska din destination. Man ska fortfarande betala enkelrumstillägg om man önskar ett enkelrum - å andra sidan har vi barnrabatt på alla individuella resor.

Gå på upptäcktsfärd bland våra individuella resor och följ med på det senaste Albatros-äventyret!