Jul och nyår

Jul i Rom
Vill du göra något speciellt av jul och nyår? Behöver du komma bort från julstressen och bara slappna av? Kanske uppleva ett annat land och andra traditioner? Då är du redo för en av Albatros jul- och nyårsresor.

Alla drömmer vi säkert om den perfekta julen med varm glögg och pepparkakor i hemmets lugna vrå, medan snöflingorna sakta dalar ner utanför fönstret. Men allt för ofta byts den romantiska bilden ut mot en verklighet av regn, grå himmel och allt för lite tid. Inte heller nyårsafton kan alltid leva upp till de höga förväntningarna om god mat, glada gäster och en fantastisk stämning. Som tur är kan stress och grusade förhoppningar bytas ut mot avslappning, unika reseupplevelser och fantastiska juldekorationer på en av våra jul- eller nyårsresor.

Veckorna runt jul och nyår är en utmärkt tid att resa. Då är världens storstäder smyckade från topp till tå –och det är festligare att fira nyår i Rom eller i Lissabon. Dessutom är det roligare att handla julklappar i New York – och billigare. Albatros Travel har satt ihop ett litet urval av jul- och nyårsresor där de festliga högtiderna kan firas i en av världens mest sjudande storstadsmetropoler. Efter den stora kvällen kan du tillbringa några dagar på en lyxkryssare med utsikt över Nya Zeelands sagolika natur, Karibiens härliga sandstränder eller Sydamerikas dramatiska kuster.