Res ensam

Få sällskap på resan – även om du reser själv
tillsammans med andra. Brukar du resa själv på semester? Men skulle gärna vilja ha sällskap av andra trevliga Albatrosgäster och följa med på en rundresa med svensk reseledare? Då ska du boka en av våra singelresor.

Här får du chansen att möta andra glada resenärer som också har bokat resan utan resesällskap – oavsett civilstånd. För visst är sällskapet en stor del av reseupplevelsen…! Och för väldigt många blir upplevelsen betydligt större om man kan dela den med andra.

Våra singelresor går till en rad olika destinationer: Det kan vara en rundresa i Italien eller Spanien eller safari i Sydafrika. Vi får löpande nya singelresor, så håll utkik på vår hemsida och vårt nyhetsbrev. Precis som på våra vanliga gruppresor är det en av Albatros kunniga reseledare som guidar gruppen och ser till att du får fullt utbyte av din resa.

Och enkelrumstillägget…?
Som pricken över i har vi sett till att du antingen slipper betala enkelrumstillägg – eller åtminstone att enkelrumstillägget är betydligt lägre än vanligt. Som regel bor du i dubbelrum som används som enkelrum, så vi kan garantera att du kommer att ha gott om plats på rummet.

Resor ensam ­tillsammans med andra

 • Safari i Sydafrika - res ensam tillsammans med andra

  Brukar du resa själv på semester? Nu har du chansen att resa på safari i Sydafrika utan enkelrumstillägg

  4,6
  • 2 avgångar
  • 10 dagar
  • Från 19 998:–
  från Stockholm
Kontakta oss

Ring till oss på
tel 08 – 52 50 38 68
så får du veta mer!