Kultur­kryssningar

Ryssland
Kombinera komfort och gastronomiska upplevelser med massor av historisk vetenskap och kultur på Albatros Travels kulturkryssningar.

Vid Albatros kulturkryssningar kan vi erbjuda dig några av världens mest spännande resmål: det bästa av Sydostasien, ett orört hörn av Burma samt Rysslands floder för att bara nämna några. Våra duktiga reseledare ser genom olika föredrag och utbildning till att du blir lite klokare längs vägen, och ombord på fartyget kan du festa på goda middagar, avnjuta en fantastisk service och lyxen som det innebär att transporteras vattenvägen från det ena fantastiska resmålet till det andra.

Många av kulturkryssningarna kombineras med en dag eller två på hotell före avgång. Man vill ju inte missa Moskva, Singapore eller Paris när man har flugit hela vägen från Sverige! Under båtresans gång anordnas både gemensamma middagar och sociala arrangemang. Och på land kan du gå på upptäcktsfärd på egen hand eller följa med på spännande utflykter förbehållna Albatros gäster.

Välj mellan våra aktuella kulturkryssningarna nedan eller gå direkt till din nästa kryssningsdestination:
Kryssningar på Rhen – Kryssningar på Donau – Kryssningar i Ryssland

Paris - städernas stad och kryssning på Seine

Upplev historiska kloster, medeltida orter och det magiska Paris när du kryssar på en av Europas mest förtrollande floder

4,2
  • 21-09-2024
  • 8 dagar
  • 23 998:–
från Stockholm