Färöarna - res ensam tillsammans med andra

group-tour
Gruppresa med Albatros reseledare

Med charmiga Torshamn, de dramatiska Vestmannabergen och Färöarnas näst största ö, Eysturoy

UTAN SINGELTILLÄGG

Färöarna – ett fascinerande pussel på 18 bitar mitt ute i Nordatlantens skummande vågor. Här lever fler får än färöingar, här härskar vädergudarna och här spelas tusenåriga vikingaballader.

På den här sommarresan till Färöarna får du under fem dagar de bästa upplevelserna som ögruppen har att bjuda på.  Vi bor i en av världens minsta och mysigaste huvudstäder, Torshamn, och ger oss ut på utflykter härifrån. Du får gott om möjligheter att häpna över den dramatiska naturen, utforska konsthantverk och njuta av gourmetmat på färska, lokala råvaror.

Vi ska uppleva Färöarnas näst minsta ö, Eysturoy, ta en båttur till Vestmannabergen och se idylliska byar, vackra vattenfall och branta klippor. Dessutom kan du boka en extra utflykt som bjuder på en heldagsutflykt till inte mindre än 6 öar på en och samma dag.

Klicka på kartan för att se den i större format
 • Typ Rundresor, Albatros aktiv, Res ensam tillsammans med andra

 • Reseledare Svensk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta färöiska kronor, danska kronor

Dagsprogram 5 dagar
Dag 1
Flyg Stockholm – Färöarna. Ankomst till Torshamn
Dag 2
Torshamn. Båttur vid Vestmannabergen och stadsvandring i Torshamn
Dag 3
Torshamn. Utflykt: ”Höjdpunkter i norr – sex öar på en dag” (tillköp)
Dag 4
Torshamn. Heldagsutflykt till Eysturoys fascinerande natur och historia
Dag 5
Hemresa. Besök i Gásadalur med utsikt över dramatiska klippor

Hotell

Hotel Djurhuus

 • Antal rum: 42
 • Avstånd till centrum: 550 meter
 • Reception: 07:00 – 22:00
 • Restaurang
 • Wi-fi: Gratis

Naturen och upplevelserna står i centrum på en resa till Färöarna och därför har vi valt att bo lite mer enkelt än du kanske annars är van vid på en Albatrosresa. 

Hotel ligger nära Torshamns centrum med den gamla stadskärnan och hamnen.  Hotellet är klassiskt inrett och alla rum är ljusa och luftiga, och stämningen är mysig och avslappnad. I lobbyn har hotellet en restaurang och här hittar du gemensamma ytor med soffor och varma drycker (gratis). Rummen är enkelt inredda med badrum, satellit-tv, gratis wi-fi, skrivbord och eleganta fåtöljer. 

Det finns möjlighet till uppgradering till Standard Plus-rum. De rummen är nyrenoverade och större än hotellet standardrum. 

Läs mer om hotellet https://hoteldjurhuus.fo

 

Bilder

Klicka på bilderna för att förstora dem

Avresedatum

Avresa Resans längd Pris Avresa från OBS:
18 998:–
Stockholm
17 998:–
Stockholm
Klicka på ett datum för att se tillhörande program

Dagsprogram

Hämta hela programmet OBS. Några av våra resor finns i flera olika versioner. Det är viktigt att du väljer rätt datum innan du skriver ut.

Dag 1
Flyg Stockholm – Färöarna. Ankomst till Torshamn
Vi anländer till huvudstaden Tórshavn

Vi reser från Stockholm och efter en mellanlandning i Köpenhamn landar vi på Vágar, som är en av Färöarnas 18 vackra öar. Ögruppen utgör en del av Danmark men har inre självstyre. Självstyrets parlament kallas Lagtinget och är ett av världens äldsta. Från Färöarna väljs två representanter till det danska parlamentet, Folketinget. Färöarna har valt att inte vara medlem av EU.

När vi har hämtat ut vårt bagage, kör vi mot vårt hotell i huvudstaden Torshamn, som ligger på grannön Streymoy – den största och folktätaste ön på Färöarna. Torshamn ligger på Streymoys södra sida, välskyddad mot väder och vind av ön Nólsoy. Bussturen till Torshamn tar cirka 45 minuter och i klart väder är det en väldigt fin tur som ger en känsla för den storslagna färöiska naturen. 

I Torshamn checkar vi in på trevliga Hotel Djurhuus, som ligger i hjärtat av staden. Här har du en perfekt utgångspunkt för att uppleva den charmiga huvudstaden och möta de gästfria färöingarna.

(Du kan uppgradera till ett standard plus-rum, läs mer längre ner i programmet)

På kvällen är det middag på egen hand, om du inte har valt att köpa vårt måltidspaket.

Dag 2
Torshamn. Båttur vid Vestmannabergen och stadsvandring i Torshamn

Dagens äventyr tar oss från Torshamn mot Vestmannabergen. Här hittar vi smala gränder och djupa grottor och vi åker nära de branta nästan 700 meter höga klipporna där tusentals havsfåglar häckar. Här har vi möjlighet att se lunnefåglar, de små söta fåglarna med en färgstark näbb. De bygger bon på klipphyllorna och sluttningarna, och lägger ett enda ägg per säsong.  På Färöarna jagar man fortfarande de små fåglarna som anses var en delikatess och man har varit tvungen att reglera jakten för att inte för många ska jagas.

(Dagens utflykt beror på väder och vind. Om utflykten måste ställas in arrangerar vi i stället en sightseeingtur på ön Vágar.)

Efter dagens utflykt tar vi en promenad i Torshamn och bekantar oss med staden som med sina 18 000 invånare är örikets största. Torshamn är en underbar blandning av modern metropol och tusen år gamla traditioner. Stadens historia upplevs inte minst i den gamla stadsdelen Tinganes med sina vackra byggnader med gräsklädda tak och kullerstensgränder. 

På kvällen är det middag på egen hand, om du inte har valt att köpa vårt måltidspaket

Dag 3
Torshamn. Utflykt: ”Höjdpunkter i norr – sex öar på en dag” (tillköp)

Idag finns det möjlighet att följa med på en heldagsutflykt (tillköp), då vi besöker hela sex öar på en och samma dag. Utflykten har fokus på de stora naturscenerierna.

Vi kör norrut från hotellet via den nya tunneln med rondellen till Eysturoy och vidare till Kunoy, varifrån vi kan njuta utsikten mot de höga fjällen. Vi gör ett uppehåll vid områdets största sten, som sägs vara befolkad med underjordiska väsen.

Från Kunoy kör vi vidare till Klaksvik. Här byter vi buss och kör upp till Viðareiði på Viðoy, där vi kan njuta av den vackra utsikten ut över Atlanten och öarna Fugloy och Svínoy, och i Viðareiði hittar vi också den hemsökta prästgården Ónagerð. Vi njuter av vår medhavda matsäck under resan.

Från Viðareiði går turen tillbaka till Klaksvik, där vi efter en stadsrundtur tar färjan över till Kalsoy. Vi anländer till Syðradalur på Kalsoy, och härifrån kör vi genom smala tunnlar upp till Mikladalur. I Mikladalur går vi ner till vattnet och ser den berömda statyn Sälkvinnan, som uppfördes 2014. Statyn står på den plats, där en sälkvinna enligt sägnen klev upp ur havet. Från Mikladalur kör vi upp till den nordligaste byn på ön Trøllanes, som utgör ramen för de vackra naturscenerna i den senaste Bond-filmen som hade premiär i april 2021. Därefter kör vi tillbaka till färjeläget på Syðradalur, där vår färja väntar.

Tillbaka i Klaksvik går turen söderut mot Torshamn. Vi stannar ofta under vägen, så det finns gott om möjligheter att ta bilder av den vackra naturen.

Utflykten inkluderar matsäck till lunch, och färjetur. Minst 12 deltagare.

Alternativt står dagen till ditt förfogande. Du kan till exempel gå på upptäcktsfärd i Torshamn och besöka stadens butiker. I ena änden av marinan ligger den spännande butiken Østrøm, där du kan se och köpa modern färöisk konst och konsthantverk. Precis bredvid ligger Steinprent, Färöarnas Grafiska Verkstad. Besök deras galleri, där de ställer ut de senaste verken. Kika också lite närmare på läckra färöiska designade ullvaror av det senaste snittet, bland annat i den intressanta syateljén/butiken Guðrun och Guðrun. Njut evt. en öl på Mikkellers lokala utskänkningsställe och ölparadis. Behöver du en paus från shoppingen rekommenderar vi ett besök på kulturhuset Nordens Hus och husets konstmuseum som har ett brett urval färöisk konst, som visar hur naturen och landskapet har varit dominerande motiv genom den färöiska konsthistorien.

På kvällen är det middag på egen hand, om du inte har valt att köpa vårt måltidspaket

Dag 4
Torshamn. Heldagsutflykt till Eysturoys fascinerande natur och historia
Njut av den sista dagen i Tórshavn i din egen takt

I dag ska vi ut på en heldagsutflykt till Färöarnas näststörsta ö, Eysturoy, som bjuder på vidsträckta landskap, fantastisk utsikt och slingrande småvägar till små bygder som var och en har sin särprägel. Vi börjar med att köra från Streymoy över bron till Eysturoy, som färöingarna stolt kallar ”världens enda bro över Atlanten”. Vi fortsätter norrut utmed kusten till den norra delen av ön, där Färöarnas högsta berg, det 882 meter höga Slættaratindur, ligger med sin karakteristiska platta topp. På vägen kommer vi förbi Eidi och stannar till för att njuta av utsikten och den kända stenformationen i havet ” Risin och Kellingin” (Jätten och Häxan).

Vi kommer fram till den lilla orten Gjogv, som ligger på nordostsidan av Eysturoy. Orten har fått sitt namn efter den ravin (på färöiska gjógv), som skyddar ortens lilla naturhamn.  De små fiskebåtarna går hela vägen in i ravinen där man drar upp dem på land. Från hamnen har man en fantastisk utsikt över Kalsoy. Vi tar en promenad och tittar på de välbevarade husen innan vi äter lunch på det trevliga lokala hotellet.

Efter lunch kör vi söderut genom Funningsfjorden utmed Skálafjorden till den lilla orten Göta, som till skillnad mot Gjogv är en modern lite större ort med nästan 1000 invånare. 

På kvällen är det middag på egen hand, om du inte har valt att köpa vårt måltidspaket.

Dag 5
Hemresa. Besök i Gásadalur med utsikt över dramatiska klippor

På morgonen blir vi hämtade på hotellet och åker med buss till den vackra byn Gásadalur, som är känd för vattenfallet Múlafossur. Här äter vi en lätt lunch på café Fjørðoy. Vi tar ett fotostopp i den idylliska byn Bøur och njuter av utsikten över klipporna Tindhólmur och Drangarnir.

Efter besöket fortsätter vi mot flygplatsen på Vágar, där flyget mot Köpenhamn väntar. Efter en mellanlandning på Kastrup är det dags att fortsätta mot Stockholm.

Vid tidig hemresa kommer dagens utflykt att genomföras på ankomstdagen.

Måltidspaket

Vi har tagit fram ett måltidspaket för din vistelse i Färöarna, som ger dig möjlighet att smaka på landets fina utbud av färska råvaror och intressanta, lokala specialiteter. Vi äter på såväl hotell som på trevliga lokala restauranger på gångavstånd från vårt hotell.

Måltidspaketet inkluderar:

 • Dag 1 - Hotel Djurhuus – 2-rätters meny
 • Dag 2 - Restaurant Katrina Christiansen – 5-rätters tapasmeny
 • Dag 3 - Hotel Djurhuus – 3-rätters meny
 • Dag 4 - Restaurant Áarstova – 3-rätters meny

Pris: 2.698 kr per person

Alla menyer är fasta och kan inte ändras. Vi tar givetvis hänsyn till speciella krav vid allergier. Vi förbehåller oss rätten att endast genomföra måltidspaketet om det finns tillräckligt många anmälda.

Höjdpunkter i norr – sex öar på en dag

Endast för Albatros gäster har vi utarbetat en utflykt som leds av vår svenska reseledare. Vi blir hämtade på hotellet tidigt på morgonen och åker direkt norrut. Vi kommer se den berömda statyn av sälkvinnan i  Mikladalur på Kalsoy. Dessutom kommer vi besöka Färöarnas näststörsta stad Klaksvík, ön Kunoy med sina höga berg, byn Viðareiði och många andra platser. Vi stannar ofta till för att ta bilder av den fantastiska naturen. Läs mer i dagsprogrammet under dag tre: Heldagsutflykt: Höjdpunkter i norr – sex öar på en dag

Inkl. transport (buss och färja) och lunch bestående av matlåda. 

Pris: 1 998 kr per person.

Prisinformation

Resans pris

Från 17 998:– kr per person i delat dubbelrum.
Se priser för alla avresedatum

OBS:

Av tekniska skäl står ovan ”delat dubbelrum”, men på denna resan bor du själv i enkelrum.

Rumsuppgradering
 • Standard Plus-rom 1 998,-
Priset inkluderar
 • Svensk reseledare
 • Flyg Stockholm – Färöarna t/r med mellanlandning
 • Transport och utflykter enligt program
 • 4 nätter på Hotel Djurhuus i standard enkelrum
 • Frukost alla dagar
 • Lunch dag 2, 4 och 5
 • Skatter och avgifter
Priset inkluderar inte
 • Avbeställningsskydd, 7% av resans pris
 • Gouda reseförsäkring/komplement till hemförsäkring
 • Extrautflykt: Heldagstur ”Höjdpunkter i norr – sex öar på en dag” 
 • Eventuella extraarrangemang 
 • Tillägg för standard plus-rum (898 kr)
 • Dricks till lokalguider och chaufförer
 • Personliga förnödenheter
 • Administrationsavgift per faktura utgår med 150 kronor (bortfaller vid onlinebokning)
 • Allt som inte nämns under ”Priset inkluderar”

Inför din resa

Resan omfattas av Albatros Travels resevillkor, som deltagarna förutsätts ha tagit del av.

Information om resan

Uppgradering av rum

Det finns möjlighet för uppgradering till standard plus-rum. De är nyrenoverade och större än standardrummen.

Res med vädret

Vi besöker Färöarna på sommaren när chansen är som störst för solsken och fint väder. Strålande sol, blå himmel, dimma och storm hör till vardagen här och alla vädertyperna är en del av upplevelsen på en ö mitt ute i havet långt från närmaste fastland. Om du vill uppleva sjöpapegojorna ska du resa hit på sommaren från maj till augusti (resten av året är de ute till havs).

   På Färöarna kan vädret skifta väldigt fort och variera från plats till plats. Därför kan man aldrig förvänta sig att en resa genomförs helt enligt planen. En stängd flygplats och förseningar är kanske inte direkt regeln, men det är inte långt ifrån. Därför ger Albatros ingen kompensation eller ersättning för de första 24 timmarnas försening eller reseändringar, det är helt enkelt en del av reseupplevelsen på Färöarna.

Förbehåll/ändringar

Vi vill uppmärksamma att en resa till Färöarna innebär att både naturkrafter och levnadssätt kan vara annorlunda än hemma. Med andra ord kan force majeure-situationer uppstå med tillhörande förseningar och inställningar som medför ändringar i reseprogrammet. Väder, vind, problem med fordon, gästernas fysiska förmåga och försenade flyg kan medföra ändringar i resa och punkter i dagsprogrammet kan riskera att utgå. 

För de pigga och friska

På en resa till Färöarna krävs det att du är mobil, kan gå utan hjälp och färdas i ojämn terräng. Personer under 18 år ska resa och bo tillsammans med personer över 18 år. 

Bagage

Det är en god idé att ta med en mindre ryggsäck eller väska till dagsturer/utflykter och resdagar där du inte ser ditt bagage förrän om kvällen.

Deltagarantal

Resan genomförs vid ett deltagarantal på minst 20 personer. Om vi inte når detta antal deltagare, förbehåller vi oss rätten att ställa in resan – detta sker i så fall ca 4–6 veckor före planerad avresa. Som också framgår av våra resevillkor punkt 6.3.1., samt lagen om paketresor, kan vi som researrangörer inte hållas ansvariga för några förluster som drabbat dig som kund till följd av avbeställningen. Vi är endast skyldiga att återbetala resans pris.

Mer om Färöarna

Här kan du läsa mer om Färöarna: www.albatros.se/resmal/europa/faroarna

Allmän information

Hälsokrav för att kunna delta på resan

Som huvudregel gäller att du ska kunna ta dig fram på egen hand utan hjälpmedel (t.ex. rullator eller rullstol). Generellt sett är våra resor inte lämpade för rörelsehindrade. Oavsett om det är en rundresa med tåg, buss eller en kryssning så ska man kunna gå till och från sevärdheter på egen hand. På de flesta av våra resor motsvarar en dags besök till sevärdheter och dylikt mer än 5 kilometer till fots.

Reseförsäkring

Eftersom sjukförsäkringen i Sverige inte täcker kostnader för hemtransport och läkarbehandling i vissa länder är det viktigt att du har tecknat en reseförsäkring som täcker både kostnader för behandling av sjukdom, samt hemtransport. Dessutom rekommenderar vi att försäkringen täcker skadat eller förlorat bagage.

Gouda Reseförsäkring

Albatros Travel har ingått ett samarbete med Gouda Reseförsäkring som säkrar att hjälpen alltid är i närheten när du behöver den. Med Gouda i ryggen är du säkrad extra trygghet på resan. 

Goudas egen larmcentral är bemannad dygnet runt där kompetenta skandinavisktalande medarbetare sitter redo för att hjälpa just dig. Med Goudas reseförsäkring får du både snabb hjälp på plats och bra täckningar, bl.a. obegränsad sjukdoms- och olycksfallsförsäkring, reseavbrott, tillkallande av anhörig, ersättningsgaranti (kompensation för sjukdom under resan) och resegodstäckning. 

Om du är försäkrad hos ett annat bolag gäller möjligtvis andra regler – kontakta ditt försäkringsbolag för mer information. Det är resenärens eget ansvar att försäkringen omfattar den nödvändiga täckningen.

Albatros Travels reseledare och guider

Albatros gruppresor leds av en svensk reseledare, som antingen möter gruppen på flygplatsen före avresa, eller vid ankomst till destinationen. På våra bussresor möter ni reseledaren senast vid den sista påstigningsplatsen. Chauffören hjälper till med bagage, informerar om placering i bussen och ser till att ni kommer säkert fram.
 
På Albatros individuella resor möts ni av en engelsktalande lokalguide på destinationen. Även utflykter som ingår i resan leds av engelsktalande lokalguider.
 
På expeditionsresor med Albatros Expeditions möts du av en engelsktalande expeditionsguide på destinationen, precis som det blir det engelsktalande expeditionsteamet som leder utflykterna och håller de informationsmöten som ingår i resan. Vi påpekar att en svensk reseledare inte kan förväntas ombord.
 
Ett fåtal av våra resor är utan lokalguide. Det framgår i sådana fall tydligt av programmet. Alla våra guider och reseledare är erfarna, välutbildade och noggrant utvalda av Albatros.

Dricks

På våra resor kommer du i kontakt med vardagslivet och dess seder. Det kan förekomma förhållanden du inte tycker om eller inte är van vid, som t ex. seden med dricks. I många länder är drickssystemet mera organiserat än vad vi som svenskar är vana vid och det finns en förväntan om att lokalguider och chaufförer, under resans gång, mottar en viss summa dricks. Vi anger ett belopp i vårt reseprogram, så att man hemifrån kan ta förbehåll för detta. Resans pris inkluderar inte personlig dricks eftersom det är ett individuellt åliggande och drickssystemet är en del av den kultur man väljer att besöka och som man därför bör följa och respektera. Albatros Travel ger lön till lokalguider och chaufförer men i många kulturer är lönen i servicebranschen anpassad efter att man dessutom mottar dricks. Vi vill betona att dricks naturligtvis är individuellt och frivilligt.

Tillägg för enkelrum och –hytt

Priserna på våra resor baseras på två personer som reser tillsammans och delar rum eller hytt. För de resenärer som reser ensamma tillkommer ett tillägg för enkelrum eller –hytt. Tillägget speglar den prisnivå som vi som researrangör möts av när vi bokar rum och hytter hos våra underleverantörer. Ett enkelrum kostar mer per person än ett dubbelrum. Detta är något som har varit gällande i resebranschen i många år och kan betraktas som standard.
Tillägget framgår av vårt material på respektive resa. 

Pass

Tänk på att ditt pass ska vara giltigt i minst 6 månader efter hemkomsten från destinationen. Detta gäller för alla våra resor, oavsett om enstaka länder kräver en kortare giltighet. Som researrangör ställer vi det här kravet för att undvika situationer, där ett kortare giltighetskrav ändras från och med den tidpunkt då resan bokas till och med avresan, vilket i så fall skulle bli ett problem för de kunder som har ett pass med kortare giltighetstid än sex månader.

Resa med barn/minderåriga

Om du reser med barn, till exempel ditt barnbarn, med en annan person som är under 18 år, om du reser ensam med ditt barn utan den andre föräldern eller om du och ditt barn inte har samma efternamn, kan det hända att några länder inte tillåter inresa.  Det kan därför vara nödvändigt att ta med ett personbevis på engelska samt under undertecknad förklaring som tillåter barnet att resa tillsammans med den vuxne.
USA är ett av de länder som har ovanstående krav, men det finns inte någon slutgiltig lista över vilka andra länder som kräver detta. Därför rekommenderar vi dig att kontakta närmaste ambassad eller konsulat för det land som du ska resa till för att säkra dig vad som gäller i just din situation.

Placering ombord på flyget

Vi vill göra dig uppmärksam på att det är flygbolaget som är ensamt ansvarigt för fördelningen av sittplatserna ombord.

Placering i bussen

På Albatros resor med flyg sker ofta transporten på destinationen med buss. Här kan man inte reservera en specifik plats i bussen och man kan heller inte betala extra för att få en speciell plats. Däremot kan man under resans gång komma överens om att flytta runt så att alla får sitta både fram och bak i bussen.

På Albatros bussresor, där hela resan sker med buss, kan du reservera en specifik plats i bussen mot en extra avgift. De platser som inte är reserverade fördelas enligt först-till-kvarn. Våra bussresor är markerade med ”BUSSRESOR” på hemsidan.

Service ombord på flyget

När du reser med Albatros Travel föregår resan oftast med reguljärflyg. På resorna inom Europa har man normalt sett möjlighet att köpa drycker och smörgåsar. Vissa bolag serverar fortfarande vatten, juice, kaffe eller te utan kostnad. På de långa, interkontinentala flygningarna är maten inkluderad och hos några enstaka bolag även drycker.
Önskar man vin, öl och sprit ska man oftast själv betala för detta. Nivån på servicen ombord kan inte garanteras eller upplysas hemifrån eftersom den varierar från bolag till bolag och dessa ofta ändrar på sina rutiner.

Önskemål om specialkost

På flygresor ska specialkost som exempelvis diabetes- eller vegetarisk mat beställas senast 45 dagar före avresa. På bussresor kan vi tyvärr inte erbjuda specialkost.

Vänligen observera att vissa flygbolag tar extra betalt för specialkost. Vi vidarebefordrar alltid våra gästers önskemål om specialkost på flygresan till flygbolagen, men vi kan inte garantera vad som serveras ombord.

Som utgångspunkt har vi inte möjlighet att erbjuda specialmat på våra rundresor. Dels för att det på många av våra resor ingår gemensamma måltider där menyn är beställd i förväg. Dels för att specialmat såsom glutenfri och laktosfri kost kan vara svårt att hitta i några av dem länder som vi reser till. Du får därför räkna med att äta samma mat som övriga deltagare på resan. Vi tar gärna emot och vidarebefordrar önskemål om specialkost och allergier, men vi har inte möjlighet att garantera att speciella måltider kan serveras under resans gång eller att det är möjligt att ta hänsyn till allergier.

Förbehåll/ändringar

Förbehåll för ändringar i programmet. Albatros Travel och våra lokala samarbetspartners strävar alltid efter att ta fram resan i förhållande till programmet, men av hänsyn till sevärdheternas öppettider eller praktiska omständigheter kan det bli nödvändigt att genomföra rutten i en annan ordning än den som anges. Dessutom kan vissa programpunkter utgå på grund av force majeure-situationer som väderförhållanden eller försenade flygavgångar. 
Slutligen vill vi uppmärksamma att alla resor regelbundet revideras och förbättras mot bakgrund av den feedback vi får efter varje resa. En revidering av resan kan medföra att det uppstår ändringar i programmet mellan bokningen av resan och avresedatum. Före avresa kommer samtliga deltagare att få det senast uppdaterade programmet som alltid har för avsikt att tjäna kundernas bästa och se till att de får en smidig resa.
Resan säljs som paketresa, och det går inte att få pengar tillbaka för de delar av resan som eventuellt inte nyttjas.

Vänligen uppmärksamma att tillköpta extrautflykter endast genomförs vid ett tillräckligt stort antal deltagare. Beroende av när utflykten ställs in, kommer priset för utflykten att betalas tillbaka till de anmälda deltagarna före eller efter hemkomst från resan.

Liknande resor