På långtidssemester för nionde gången

Yngva och Arvid från Norge har varit på långresa med Albatros hela nio gånger. De kom hem från sin senaste resa i februari och har redan bokat ytterligare en, med avresa i november.

”Andalusien är en fantastisk plats. Det är skönt att fly vintervädret, och speciellt skönt att slippa trampa runt på isiga gator. Vi tycker båda två om att resa på långresa med Albatros och är alltid väldigt nöjda. Nu har vi bott på hotell Amaragua fyra gånger och det är ett fantastiskt fint hotell som vi tycker väldigt mycket om”, säger Yngva.

Ett av Yngvas och Arvids stamställen är restaurangen Pedros, som ligger nära hotellet. Det är skönt att inte behöva gå så långt för att hitta bra ställen med god mat och service. För den som vill ha omväxling är det enkelt att ta lokalbussen till Torremolinos som båda tycker är en trevlig stad som har mycket att erbjuda.

”Vi ger oss ofta ut på utflykter på egen hand men när vi äter frukost hittar vi alltid trevliga människor att sitta med. Det finns många andra som precis som vi har varit med flera gånger och som vi känner sedan tidigare. Alla pratar med varandra, både norrmän och svenskar och danskar. Vi hittar också alltid nya vänner därnere”, berättar Yngva. Hon förklarar att det betyder mycket för paret att de blir så väl mottagna under sina resor.

”Reseledarna är ofta de samma och känner oss och får oss att känna oss välkomna. Och samma sak gäller för hotellet. Personalen känner oss eftersom vi har varit där så många gånger. Det är alltid lika trevligt att komma dit!"

Tema om Andalusien

Vi älskar Andalusiens varma klimat, kulturutbud och sköna och avslappnade stämning. Därför har vi samlat lite av det bästa den spanska regionen har att erbjuda:

Guide: 10 tapasrätter du inte får missa
Guide:
Lär dig mer om Málagavin
Artikel:
På långtidssemester för nionde gången
Blogg:
Reseblogg från Andalusien

Vin, tapas och 3 000 solskenstimmar om året – följ med til Andalusien