Resebloggen

Albatros reseblogg med berättelser från när och fjärran

Vill du läsa mer om hur det är att leva i myllrande storstäder, susa fram i en jeep på savannen eller vara på långtidssemester? Då har du hittat helt rätt. Läs om Daniels upplevelser i Dubai och Australien eller Peters berättelser från Andalusien.

Sørens blogg från Sydafrika

Søren Rasmussen, Albatros grundare, bloggar från sin resa genom Sydafrika. Följ med i hans inlägg från resans start i Kapstaden – en av Sørens absoluta favoritstäder!

Läs bloggen här: Sørens blogg från Sydafrika

Kapstaden – en av Sørens absoluta favoritstäder

Reseblogg från Malta

Vår reseledare Niels Lauridsen bloggar just nu från den lilla ö-staten i Medelhavet och berättar varför Malta, men endast tre små bebodda öar, har något för alla sinnen.

Följ med i resebloggen från Malta här.

Andalusienbloggen

Är du sugen på att följa med på långtidssemester, men vill gärna läsa lite mer om hur det är? Då kan du läsa den danske journalisten Peter Fredbergs blogg från Andalusien. Nästan so matt vara där själv.

Följ med i Albatros blogg från Andalusien här

Daniels reseblogg från Dubai och Australien

Daniel har packat väskorna och lämnat oss för en resa till exklusiva Dubai efterföljt av ett halvår i landet Down Under. Det är inte första gången Daniel har gett sig ut om jorden-runt-resor.  Tidigare har han backpackat genom Sydamerika, och skulle han skriva en bucket list över platser som ”måste upplevas”, så ligger Bolivias huvudstad La Paz – staden som rör himlen - och mytomspunna inkastaden Machu Picchu högt i topp.

Följ Daniels äventyr och reseupplevelser här

Under ytan vid Stora barriärrevets