Arrangemang

Vid Albatros spännande arrangemang får du inspiration till din nästa resa

Våra arrangemang är öppna för alla och är till för att våra gäster ska välja den resa som passar dem allra bäst. Varje arrangemang har fokus på ett specifikt land eller område. Vi berättar om regionen, visar bilder och informerar mer detaljerat om de olika resor vi har till området. Praktisk information som packlistor, försäkringar o.s.v. omnämns inte i samband med arrangemanget.

Detta skickar vi mer information om när resan är beställd.

Dessutom är man förstås alltid välkommen att kontakta oss.

Albatros Resedag

Äntligen! Albatros Resedag är tillbaka! Missa inte chansen att delta!

Låt dig inspireras och hitta drömresan hos oss! - ­ Albatros Resedag den 30 september

Kom till Albatros Resedag på Lustikulla Konferens & Event, Liljeholmen i Stockholm och lyssna på våra reseledare berätta om sina favoritdestinationer och våra resor runt om i världen. Lördag den 30 september.

Det bjuds på fika, förfriskningar och lite tilltugg.

OBS: Begränsat antal platser! Anmäl dig snarast så du inte missar Albatros mycket populära Resedag! Här gäller först till kvarn!

För att så många som möjligt ska kunna vara med på Resedagen, erbjuder vi en förmiddagssession och en eftermiddagssession med exakt samma program. Du kan bara delta i en session, inte båda.

Våra duktiga kollegor från kundservice står redo att ge råd och boka resor – och vi erbjuder en fin rabatt om du bokar på själva Resedagen

Anmäl dig här!

 

Online-föredrag

Som ett komplement till våra arrangemang har vi även digitala reseföredrag.

Precis som med våra arrangemang i den fysiska världen är våra online-föredrag öppna för alla och har fokus på en specifik resa eller ett område. Vi berättar om regionen, visar bilder och informerar om de olika resorna vi har i området. Det kommer löpande nya föredrag som vi informerar om i våra nyhetsbrev.  

Kommande onlineföreläsningar:

Tidigare onlineföreläsningar:

Var medveten om att turerna kan ha ändrats senare.